УКР РУС

Соболь: Ми були серйозно налаштовані на перемогу

24 березня 2018 Читать на русском

Оборонець празької Славії Едуард Соболь запевняє, що збірна України серйозно готувалася до матчу проти аравійців і прагнула здобути перемогу.

Товариські матчі
завершено
-

"Порівнюючи два тайми, можу сказати, що в першій половині наша збірна зіграла набагато краще. Ми притиснулись до своїх воріт після перерви, хоча моменти все ж виникали, тому цілком могли і виграти цей матч. У перерві якихось особливих завдань перед нами тренер не ставив. Ми знали все ще раніше, з теоретичних занять.

Україна зіграла внічию з Саудівською Аравією в товариському матчі

Справа флангового оборонця – надійність і, коли є змога, допомога в атаці. Команда справді хотіла перемогти, хай цей поєдинок і товариський. Не вийшло, на жаль. До наступного матчу з Японією будемо готуватися не менш серйозно", – розповів Соболь в інтерв'ю офіційному сайту ФФУ.

Нагадаємо, що Едуард Соболь з'явився у матчі проти Саудівської Аравії у другому таймі, замінивши оборонця Шахтаря Матвієнка.

Україна не змогла обіграти Саудівську Аравію в товариському матчі в Іспанії. Дивіться відео голів і огляд матчу Україна – Саудівська Аравія. Керманич національної збірної Андрій Шевченко прокоментував конфуз його команди у матчі, в якому було достатньо моментів.