УКР РУС

Соболь і Петряк не покинуть "Зорю" без дозволу клубу, – Вернидуб

12 січня 2017 Читать на русском

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб називає лише чутками інформацію про можливий відхід з команди Едуарда Соболя та Івана Петряка.

"У цих хлопців контракт з "Зорею" до кінця чемпіонату, і поки що ніхто нікуди не збирається йти. Там пишуть про якісь опції "Шахтаря", що можуть їх раніше забрати – я про такі опції не знаю. У нас є контракт. За ним ми не можемо їх випускати на матчі проти "Шахтаря", а якщо хочемо поставити, то прописані величезні суми за це. І точно так само, якщо навіть хочуть їх відкликати, то без нашого дозволу ніхто нікого не відкличе", – розповів він в коментарі "Футбол 24".

За його словами, є певна ймовірність відходу Михаіла Сівакова, але поки що це теж більше на рівні чуток.

Вернидуб також повідомив, що "Зоря" працює над можливим підсиленням команди. "Зрозуміло, що потрібно підсилюватися. Плюс втрата Саші Караваєва. Тому особливо на цю позицію будемо шукати", – зазначив тренер.

Наставник луганчан зазначив, що основна робота ведеться на українському трансферному ринку, а якщо і будуть варіанти з легіонерами, то тільки такого рівня, які здатні реально підсилити його команду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про інтерес "Фенербахче" до Івана Петряка та зацікавленість "Бешикташа" у придбанні Едуарда Соболя.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу