УКР РУС

Смішний пенальті і вирішальний гол Керрола. "Блекберн" - "Ліверпуль" - 2:3. ВІДЕО

11 квітня 2012 Читать на русском

"Ліверпуль" ледь знову не втратив очок. А розпочиналося все для підопічних Кенні Дагліша у виїзному матчі із "Блекберном" доволі непогано.

Уже до 16-ї хвилини Максі Родрігес встиг оформити дубль, тож, здавалося, залишається лише довести матч до логічного завершення. Та у середині першого тайму голкіпер гостей Доні завалив Якубу у власному карному і арбітр не лише призначив пенальті, а й вилучив порушника з поля.

Бред Джон, який став у рамку воріт, дебютував у матчі вдало — удар від Якубу було взято. Тільки от пізніше нападник “Блекберна” реабілітувався за невдало виконаний пенальті, а голкіперу “Ліверпуля” ще двічі довелося виймати м'яча з воріт. На 36-й хвилині Якубу відквитав один гол, а на 61-й реалізував ще один 11-метровий, який доволі кумедним чином “заробив” голкіпер “Ліверпуля”.

Після цього господарі пішли добивати суперника, однак сталося якраз навпаки. Вже у компенсований час удар Енді Керрола змусив капітулювати саме “Блнекберн”, який залишився у низах турнірної таблиці. “Ліверпуль” наразі восьмий.

“Блекберн” - “Ліверпуль” - 2:3 (1:2)

Голи: Якубу, 36, 61 (з пен.) - Максі Родрігес, 13, 16, Керрол, 90+1

Попередження: Попередження, Орр, 28, Хойлет, 62, Форміка, 64, Хенлі, 90 — Фленеген, 12, Максі Родрігес, 45, Джонс, 61, Белламі, 71, Хендерсон, 86

Вилучення: Доні, 25 (Л)