УКР РУС

Смалійчук кілька разів говорив про те, що Карпати можуть зникнути, – адвокат Гудими

2 березня 2018 Читать на русском

Адвокат Володимира Гудими Андрій Руденко розповів про те, чому Карпати відмовляються виплачувати борг його клієнту.

"Слова про можливе зникнення Карпат відкрито прозвучали від віце-президента львівського клубу Олега Смалійчука. Взагалі, з подій, які відбувалися на засіданні КДК, я зрозумів, що у Смалійчука є карт-бланш від власника клубу. Нинішній керманич клубу хоче вирішити проблему з Гудимою (фактично він визнав існування боргу), але не має клубного бюджету для сплати боргу, тому сміливо можна припустити, що хоче все вирішити як приватна особа.

Смалійчук: Хочете, щоб Карпат не було? Тоді так і скажіть

Смалійчук запропонував розбити борг Гудими на 10 місяців. Але в той же час кілька разів прозвучала думка: "Якщо Карпати вилетять, ніхто нікому платити не буде, тому що не факт, що клуб взагалі буде існувати", – цитує Руденка Sport Arena.

Львів'яни мають борги перед своїм екс-футболістом Володимиром Гудимою, але не хочуть їх віддавати. Лозаннський суд виніс рішення на користь футболіста і зобов'язав Карпати сплатити футболістові заборгованість, яка складає більше 70 тисяч доларів.

Втім, Карпати і далі відмовляються платити борг Гудими, намагаючись перевести справу в площину цивільних судів. Це навіть загрожує "левам" позбавленням професійного статусу. У листопаді КДК ФФУ також зобов'язав Карпати відкликати позов з цивільного суду.

Вчора КДК ФФУ позбавив львівський клуб шести турнірних очок. Таким чином, тепер Карпати з 13-ма пунктами займають останнє, 12-те місце, в чемпіонаті України.