УКР РУС

Смалійчук: Хочете, щоб Карпат не було? Тоді так і скажіть

1 березня 2018 Читать на русском

Віце-президент Карпат Олег Смалійчук прокоментував рішення КДК ФФУ про зняття з львівського клубу шести очок через борг перед своїм екс-гравцем Володимиром Гудимою.

"Компроміс – це коли дві сторони йдуть на поступки. Поки що ніяких поступок з їхнього боку я не бачу. Заганяти Карпати в якісь рамки і обмеження – я вас прошу, ми так далеко не доїдемо. Ми вже доїхали до того, що на матчі Прем'єр-ліги ходять по 84 вболівальники.

Хочете, щоб Карпат не було? Тоді так і скажіть. Приїжджайте до Львова, так і скажіть. Не думаю, що зараз треба махати шашками або кулаками. Треба сісти і нормально домовлятися, щоб скоріше забути про цей прецедент", – цитує Смалійчука Footboom з посиланням на ТК Футбол 1.

Нагадаємо, Карпати були позбавлені шести очок рішенням КДК ФФУ сьогодні.

Львів'яни мають борги перед своїм екс-футболістом Володимиром Гудимою, але не хочуть їх віддавати. Лозаннський суд виніс рішення на користь футболіста і зобов'язав Карпати сплатити футболістові заборгованість, яка складає більше 70 тисяч доларів.

Втім, Карпати і далі відмовляються платити борг Гудими, намагаючись перевести справу в площину цивільних судів. Це навіть загрожує "левам" позбавленням професійного статусу. У листопаді КДК ФФУ також зобов'язав Карпати відкликати позов з цивільного суду.

Таким чином, тепер Карпати з 13-ма пунктами займають останнє, 12-те місце, в чемпіонаті України.