УКР РУС

Слуцький: Могли, але не вдалося провести велику гру з "Реалом"

15 березня 2012 Читать на русском

Наставник московського ЦСКА підсумував останній матч своєї команди у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів, який був зіграний у Мадриді проти "Реалу" (1:4) в рамках 1/8 фіналу турніру.

"Зрозуміло, що ми можемо змагатися з "Реалом" тільки в оптимальному стані, коли проводимо кращий поєдинок. І то не факт, що навіть за такої умови ми б виграли. На жаль, це нам не вдалося, і є відчуття розчарування через те, що ми могли зіграти великий матч, але не провели його на своєму максимумі".

Прокоментував тренер і дії воротаря команди, Сергія Чепчугова, який відверто помилився при одному з голів: "Не хотів би в чомусь звинувачувати Чепчугова. Його треба підтримати, він добре відіграв у першому поєдинку й сьогодні виручав. Помилялися й більш досвідчені гравці. Випустив Мамаєва, тому що треба було атакувати, забивати. У Муси гра не пішла, але він молодий, це зрозуміло. Не випустили сьогодні Хонду, бо сподіваємося, що він відновиться до двобою зі "Спартаком".

Слуцький акцентував і на слабкій реалізації моментів: "Були непогані атаки, Думбія мав чудовий момент за рахунку 0:0. А в таких іграх не можна думати, що в тебе виникне другий момент, третій, четвертий. У таких матчах потрібно використовувати всі моменти, що виникають. Але ми не забили, буває таке. Також ми припустилися багатьох помилок, дозволили супернику повністю володіти ініціативою, що, враховуючи рівень опонента, ні до чого хорошого привести не могло".