УКР РУС

Слушна нагода викинути "Баварію" з трійки. Анонс матчів 4 туру

31 серпня 2013 Читать на русском

Одразу три суперники сьогодні можуть обійти чемпіона у турнірній таблиці. Серед тріумфаторів може опинитись навіть новачок з Берліна.

"Нюрнберґ" - "Ауґсбурґ"
Після поразки у Мюнхені "Нюрнберґ" спробує здобути першу перемогу у чемпіонаті над сусідом у турнірній таблиці, у якого на одне очко більше - три. "Ми захищалися всіма можливими засобами", - сказав про гру проти "Баварії" наставник "Нюрнберґа" Міхаель Візінґер. Удома слід змінювати схему, якщо, звісно, потрібна перша перемога. "Ауґсбурґ" вистрибнув з дна турнірної таблиці завдяки перемозі над "Штутґартом", а такий смак важко забути до наступного туру.

"Борусія" М - "Вердер"
"Лошаки" хоч і дострибали до 10 місця, проте у них лише три очка після єдиної перемоги та негативна різниця голів: 6:7. У "Вердера" цілком протилежна ситуація із захистом своїх редутів - у матчі проти дортмундської "Борусії" "музиканти" пропустили перший гол у першості. "У захисті ми зіграли дуже добре, проте в атаці ще багато роботи", - підбив підсумок мінімальної поразки наставник "зелених" Робін Дут. Цікавий матч у Ґладбасі.

"Гамбурґ" - "Айнтрахт" Б
Один гол в активі - п'ять в пасиві - нуль очок... З таким доробком "синьо-жовті" приїжджають у холодний Гамбурґ, де мінус 5 на шкалі голів та одиниця у графі очок. Єдине, що можна сказати вже: хтось таки здобуде очки...

"Гановер" - "Майнц"
Перемога вдома - фантастичний старт "Майнца" позаду. Перемога над "вовками" з рахунком 2:0 добре, проте спробуй перемогти "домашніх" Мірко Сльомки. Після поразки від "лошаків" "96-і" оклигали завдяки 2:1 проти "Шальке". Тепер у них шість очок і вони на відстані переможного кроку від суперника з Майнца.

"Вольфсбурґ" - "Герта"
"Вовки" проти "Шальке"здобули першу перемогу, та ще й яку - 4:0! Проте у наступному турі був провал у Майнці. Столичні гості натомість ще не втрачали одрази три очка за матч - сім очок після трьох ігор. У матчі проти новачка "місто вовків" може задовольнити лише перемога.

"Шальке" - "Байєр"
Незважаючи на кволий старт "кобальтових", цей матч можна вважати центральним, принаймні у суботнішній програмі. Господарі вийдуть на поле без "почервонілих" у минулому турі капітана Хьоведеса та грізного "лиса" зі захисту Фукса. Три перемоги у кишені. Не проти здобути ще одну. Такі настрої напевне пануютьу таборі "верстатників". Обидва суперники отримали суперників у Лізі чемпіонів, тож тепер можуть поволі налаштовувати і перевіряти свої резерви.