УКР РУС

Словенія - Україна. Квитковий скандал і у суперників: "28 євро? Ідіотизм!"

10 листопада 2015 Читать на русском

Уболівальники наших суперників по плей-офф Євро-2016 обурені ціновою політикою місцевого футбольного союзу в питанні продажу квитків на матч Словенія - Україна.

 
Не тільки у нас скандали навколо реалізації квитків на матчі плей-офф відбору до Євро-2016 Україна проти Словенії. Вболівальники наших суперників обурені цінами на "тікети" ("карти" - словенською), які на стадіон "Людські врт" продають всього у двох цінових категоріях: 28 євро (майже 700 гривень) - на звичайні сектори; 20 євро (450 гривень) і 10 євро (225 гривень) - в сімейний сектор для дорослих і дітей до 14 років, відповідно.
 
"Ідіотизм!" - пише одна вболівальниця на офіційній сторінці Федерації футболу Словенії в Facebook. "Любліанізм!" - іронічно відповідають їй, недвозначно натякаючи, що якщо для столиці Любляни це ще прийнятна ціна, то для провінційного Марібора - надто висока. І обіцяють напівпорожні трибуни на грі Словенія - Україна.
 
Також словенські вболівальники згадують, що на матч Словенія - Росія (відбір до ЧС-2010 в ПАР) квитки коштували по 25 євро.
Ще словенців ображає, що "у Львові ціни на квитки від 3 до 11-ти євро" (правда, ви ще спробуйте їх купити! - "Футбол 24"), мовляв, а "ми чим гірші?".
 

Але є й розсудливі люди, які заспокоюють особливо гарячих. "У нашій країні взагалі-то не такий ..., як в Україні". "Там заробітна плата в 4 або в 5 разів менша, ніж у нас. Та наша країна для них як Америка! Тому, якщо ви там не були, і не знаєте, що вони пережили - то і не кажіть!"
 
Зрештою, справа не лише у квитках. Фанати зі столиці дуже незадоволені тим, що матч пройде не в Любляні і прогнозують заповнений всього на 3/4 стадіон, позаяк масово їхати в Марібор (ще й за таку ціну) вони не збираються.