УКР РУС

Словаччина та Нідерланди розійшлися миром

31 травня 2018 Читать на русском

Майбутній суперник збірної України в Лізі Націй Словаччина та Нідерланди не змогли виявити сильнішого в товариському матчі.

Товариські матчі 2017/18
завершено
-

Словаччина з початку матчу показала, що її не слід недооцінювати, одразу нав'язавши свій стиль гри голандцям. На 8 хвилині словаки вийшли вперед в рахунку: Гамшік навісив з флангу, Де Врей програв боротьбу Немецу на другому поверсі і той головою переправив м'яч у ворота. Словаччина більшу частину ігрового часу володіла м'ячем і мала нагоди збільшити різницю в рахунку, однак розкішний удар Куцки влучив у поперечку. Голандці ж створили свої моменти зі стандартів, спочатку Де Врей пробив трохи вище воріт, а удар Депая зі штрафного у фантастичному стрибку відбив Дубравка.

В другому таймі Нідерланди одразу захопили ініціативу, а словаки почали великими силами захищатись. Саме тому "помаранчеві" і зрівняли рахунок. Промес отримав передачу Депая поблизу штрафного і пробив у дальній кут, Дубравка не зміг дістатись до м'яча. Після пропущеного голу Словаччина знову почала грати більш агресивно, однак рахунок так і залишився нічийним до кінця матчу.

Товариські матчі

Словаччина – Нідерланди – 1:1

Голи: Немец, 8 – Промес, 59