УКР РУС

Слабкі сторони "Шахтаря" знаємо, але ділитися цим з пресою не у наших правилах, – головний тренер "Коньяспора"

14 вересня 2016 Читать на русском

Наставник турецького "Коньяспора" Айкут Коджаман відвідав традиційну передматчеву прес-конференцію і відповів на питання представників ЗМІ.

Про готовність до гри

Очікуємо завтра хорошу гру, ми довго готувалися до неї. Судячи з продажів квитків, буде хороша відвідуваність на стадіоні і велика підтримка вболівальників. Я гордий тим, що представляю Туреччину в грі з настільки сильним противником. Це серйозний момент, що команда вперше бере участь у такій грі, вперше грає в єврокубках, а "Шахтар" вже давно виступає на євроарені і є командою з великим досвідом виступів. Той досвід, який здобуде турецька команда з таким сильним суперником, як "Шахтар", буде нам дуже корисний. У "Шахтаря" є слабкі місця, якими ми плануємо скористатися, показати свою гру і добитися позитивного для нас результату. Хотілося б побажати гравцям і тренерам хорошої гри, яка принесе корисний досвід, як турецькому клубу, так і українському.

Про дискваліфікацію Дімітара Рангелова

Дух команди залишається незмінний, звичайно Рангелова буде не вистачати, але його відсутність постараються компенсувати інші гравці. Замість нього взяли іншого гравця – Хора. Це складний момент напередодні гри – замінити одного гравця на іншого. Але, у будь-якому випадку завтра перед грою всіх гравців будуть повторно перевіряти.

Про слабкості "Шахтаря"

Немає ідеальних команд. Слабкі сторони "Шахтаря"? Хотілося більше б поділитися цим з футболістами, ніж з журналістами.

Про відсутність Даріо Срни

Даріо – дуже сильний гравець, і його відсутність – хороший шанс для "Коньяспора", але "Шахтар" – дуже сильна команда, яка зможе компенсувати відсутність такого гравця.

Про особистий досвід тренера в єврокубках з іншими клубами.

Я маю досвід роботи в єврокубках, але для перемоги в матчі потрібно, щоб ідеї тренера футболісти могли втілити на полі.

Нагадаємо, "Шахтар" прибув в Конью на матч групового етапу Ліги Європи, який відбудеться 15 вересня о 22:05 на місцевій арені. У складі можливих учасників поєдинку не виявилося Даріо Срни (травма) та Євгена Селезньова (причина наразі невідома).

"Коньяспор" – "Шахтар": Все про матч (Онлайн)

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях