УКР РУС

"Скупив усі російські прапорці і викинув їх у смітник": форвард Динамо розкішно принизив агресорів після гри збірної

27 червня 2022 Читать на русском

Журналіст Віктор Вацко розповів цікаву історію, головним героєм якої став 20-річний нападник Динамо і молодіжної збірної України Владислав Ванат.

"Як ви пам'ятаєте , молодіжна збірна України свій заключний матч кваліфікації до чемпіонату Європи проводила у Вірменії. Хто дивився трансляцію, той звернув увагу на викрики з трибун: "Расія!". Після цього матчу наша команда поверталася додому і в аеропорту так вийшло, що гейт, з якого вилітала збірна України, був по сусідству з гейтами на рейси у Сочі, в Москву. В залі очікування сиділи пасажири, які чекали на ці рейси.

СуперПіппо по-київськи, або Чому Владислав Ванат – майбутнє Динамо

У лаптєногих є така фішка – вони дуже часто одягаються в якось х*рню з символікою своєї країни: то футболки з прапором у кольорах дешевої зубної пасти, то футболочки з цією двоголовою курочкою. Там такі і летіли. Поруч був магазинчик, де продається всяка сувенірна продукція, в тому числі – оці російські прапорці.

Форвард київського Динамо Влад Ванат надивився на цей колорит, зайшов у цей магазинчик та що зробив? Скупив усі російські прапорці. Всі.

Згодом він вийшов з цими прапорцями, підійшов до смітника і на очах всіх цих пасажирів двох рейсів до Росії всі ці прапорці викинув. Як думаєте, скільки громадян курятника йому сказали бодай одне слово?" – розповів Вацко в ефірі Вацко on air.

У сезоні 2021/22 Ванат на правах оренди виступав за Чорноморець – 18 матчів, 3 голи. Навесні нападник забив кілька м'ячів у благодійних матчах Динамо та тричі відзначився за молодіжну збірну України у відборі на Євро-2023.

Вперше за 12 років: Україна рветься на Євро U-21, а Ротань – головний кандидат, щоб замінити Петракова