УКР РУС

Скуллі краде перемогу в "Лечче". Серія А, 26 тур. Результати. ВІДЕО

4 березня 2012 Читать на русском

У цьому турі всі матчі проходять в тіні римського дербі, але звертаємо увагу на решту 4 матчі, які проходили водночас зі знаменною подією кальчо.

Антоніо ді Натале не зумів допомогти своїй команді втриматись на третій сходинці, яку посунув звідти переможний в дербі "Лаціо". Хоча перевага фріульців була тотальною в матчі - 15-1 за ударами, 7-0 у площину воріт, але бергамаскі героїчно відбилися.

"Сієна" завдала чергової домашньої розгромної поразки в сезоні - цього разу постраждав "Кальярі", а Калайо знову відзначився, хоч і вийшов лише на заміну.

Таким чином сієнці змогли відірватись від південного "Лечче", який йде на останній вилітальній позиції (18-й), уже на 4 очки. Адже сама південна команда під керівництвом Серсо Космі не справилась з "дженоа", в складі якого зробив дубль Беппе Скуллі. Вирішальний гол нападника генуезців на 86-й дав гостям нічию і може коштувати супернику збереження прописки в сезоні.

"Фіорентина" теж відірвалась від загрозливої сходинки завдяки двом голам у другому таймі. А "Чезена", схоже, остаточно вкорінилась на останньому місці і потроху готується до наступного сезону в рамках Серії В. Прикрий момент для "фіалок" - травма Стівена Йоветіча, основного креативщика атак, який покинув поле після 20-ти зіграних хвилин.

"Удінезе" - "Аталанта" - 0:0

"Сієна" - "Кальярі" - 3:0 (1:0)

Голи: Богдані, 41, Калайо, 80, дель Гроссо, 82

Фіорентина" - "Чезена" - 2:0 (0:0)

Голи: Морас, 61 (авт.), Кассані, 74

"Лечче" - "Дженоа" - 2:2 (0:1)

Голи: Мурієль, 61, Брівіо, 81 - Скуллі, 21, 86

Також дивіться наш репортаж із відео основних моментів з матчу "Рома" - "Лаціо"