УКР РУС

Скрипник знову герой, Кравець зі "Штутгартом" оформили історичний провал. Підсумки останнього туру Бундесліги

16 травня 2016 Читать на русском

У 34 турі чемпіонату Німеччини "Вердер" переграв "Айнтрахт" та зберіг прописку в Бундеслізі, а "Штутгарт" прогнозовано поступився "Вольфсбургу", оформивши виліт у Першу Бундеслігу.

Скрипник: місія виконана

Найважливіший матч сезону команда українця грала в останньому турі. Для збереження прописки у Бундеслізі "музики" мусили переграти "Айнтрахт", що їм закономірно вдалося. Бременці увесь матч переважали суперника та довели, що сильніші за свого прямого конкурента - втричі більше ударів по воротах.

Загалом важкий сезон для "зелених", які більшу його частину провели у зоні вильоту. Однак, не зважаючи на погіршення результату порівняно з минулим сезоном, керівництво "Вердера" запевняє, що український спеціаліст продовжить роботу з командою.

Рекордсмен Бундесліги Пісарро продовжить контракт з "Вердером"

Таким чином, Скрипник зі своєю командою завершує сезон на 13-му місці, що на три позиції нижче, ніж у минулому сезоні. "Айнтрахт" ж гратиме стикові матчі за право залишитись у найвищому дивізіоні.

Кравець та невтілені мрії

Так вже трапилось, що до історичного провалу "Штутгарта" причетний гравець збірної України. Кравець провів на полі весь перший тайм і був замінений одразу після перерви на іншого українця Бориса Тащи у матчі проти "Вольфсбурга". "Шваби" покинули Бундеслігу вперше з 1975 року. До слова, це лише їхній другий виліт з найвищого дивізіону Німеччини.

Отже, п'ятиразовий тріумфатор першості Німеччини тепер відправить Кравця назад у "Динамо". До слова, "червоно-білі" серйозно розчарувалися у форварді, який за три місяці зміг лише раз вразити ворота суперника. Українець неодноразово запевняв, що зробить усе, аби залишитись у закордонному клубі. Більше того, тренер та спортдиректор "Штутгарта" не раз говорили, що розраховують на Артема. Однак маємо, що маємо - черговий провал вітчизняного гравця в іноземному чемпіонаті.

"Штутгарт" залишився без головного тренера

"Баварія" та її тріумф

Мюнхенці впевнено переграли "Ганновер" та добряче відсвяткували здобуття Срібної Салатниці.

Шалені танці гравців "Баварії" у роздягальні - з'явилось відео

Лєвандовскі став першим легіонером у Бундеслізі, який забив 30 голів за сезон

"Герта": як можна програти все

Берлінська команда до останнього зберігала шанс на четверту лігочемпіонівську позицію. Однак все ж таки "Герта" не змогла фінішувати на такому бажаному місці, адже не виграла жодного матчу за останні сім турів чемпіонату. Нагадаємо, до квітня "синьо-білі" займали третю позицію та всерйоз претендували на медалі першості. Причиною спаду команди Паля Дардаі стала надмірна розслабленість його підопічних наприкінці чемпіонату. До слова, четвертою фінішувала "Борусія" з Мьонхенгладбаха.

Мхітарян став найкращим асистентом Бундесліги