УКР РУС

Скрипник зізнався, як змінилась Ворскла після санкцій проти Жеваго

27 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер полтавського клубу Віктор Скрипник розповів про свої стосунки з власником "зелено-білих Костянтином Жеваго, якого хочуть судити в Україні.

"У мене нормальні відносини із почесним президентом Ворскли, робочі. Він виклав мені свої побажання, а я сказав, що спробую це зробити. Ми завжди на контакті.

"Ворсклі цікавий Лєднєв та ще багато хто": Скрипник окреслив трансферні плани полтавців

Наскільки по фінансовій стабільності Ворскли вдарили санкції проти Жеваго? Гірше не стало. Ми поїхали на збори, нас годували, команда їздила на гостьові матчі. Ніколи не було такого, що в нас не було грошей. Мені та усім хлопцям виплачували зарплату.

Нам повідомили про зменшення бюджету, що позначилося на деяких наших можливостях. Це не призвело до краху, ми не припинили існування. Навпаки всі об'єдналися та виконали завдання. Ми підтягнули молодь, яка була у нас на скромніших контрактах. Вони зараз в обоймі, грали в основному складі", – сказав Скрипник в інтерв'ю виданню Український футбол.

Нагадаємо, в Україні Жеваго підозрюють у розтраті 113 мільйонів доларів банку "Фінанси та Кредит", від чого постраждали інтереси держави та вкладники банку. Бізнесмена затримали у Франції перед Новим роком, але невдовзі випустили під заставу. Згодом його активи було заморожено, а французький суд не задовольнив клопотання України про екстрадицію скандального олігарха.

Шахтар став заручником внутрішніх інтриг – Ахметову доведеться обирати, залишиться тільки один