УКР РУС

Скрипник зійдеться з Кравцем у битві аутсайдерів, "Баварія" оформлятиме чемпіонство. Анонс 32 туру Бундесліги

29 квітня 2016 Читать на русском

А ще у 32 турі чемпіонату Німеччини "Байєр" та "Герта" вирішуватимуть, хто з них гідний бронзи, а "Борусія" Д прийматиме "Вольфсбург".

29 квітня, п'ятниця, 21:30

"Аугсбург" - "Кельн"

30 квітня, субота, 16:30

"Баварія" - "Борусія" М

Мюнхен - за крок до свого 26-го чемпіонства. Залишилось вдома переграти мьонхенгладбахську "Борусію". Підопічні Гвардіоли на тижні поступилися "Атлетіко", однак думки про Лігу чемпіонів відійдуть на другий план, оскільки оформляти чемпіоство достроково на власному полі - добра традиція "Баварії". До слова, у "Борусії" мотивація виграти у цьому турі також зашкалює, адже команда Андре Шуберта має хороші шанси фінішувати у зоні Ліги чемпіонів. Для цього точно не варто на фініші сезону втрачати очки.

Нагадаємо, у першому колі "Баварія" поступилася Мьонхенгладбаху з рахунком 1:3.

"Баварія" поглузувала над собою після поразки від "Атлетіко"

"Борусія" Д - "Вольфсбург"

У Німеччині цих команд вже охрестили невдахами цього єврокубкового сезону. Однак якщо "Борусія" після епічного вильоту від "Ліверпуля" з Ліги Європи вже оформила путівку до ЛЧ на наступний рік, то "Вольфсбург", програвши "Реалу", залишився без шансів зіграти на євроарені наступного року. "Вовки" після двох поразок у чемпіонаті поспіль відкинулись вже аж на десяту сходинку Бундесліги.

Бендтнер отримає солідну компенсацію за розірвання контракту з "Вольфсбургом"

У минулому матчі між цими командами "Борусія" Д святкувала перемогу з рахунком 2:1.

"Ганновер" - "Шальке"

"Дармштадт" - "Айнтрахт" Ф

"Майнц" - "Гамбург"

"Хоффенхайм" - "Інгольштадт"

30 квітня, субота, 19:30

"Байєр" - "Герта"

Битва за бронзу, точніше за те, хто більше її вартий. Берлінці провели фантастичну першу половину сезону та перебували на чистому третьому місці, але після зими відчутно зменшили темп. Тепер ж це місце займають "фармацевти". "Герта" відстає від команди Юрченка на п'ять пунктів.

Юрченко вибув до кінця сезону

У 15 турі цього чемпіонату "Герта" розібралася з "Байєром" - 2:1.

2 травня, понеділок, 21:15

"Вердер" - "Штутгарт"

Для українського глядача центральний матч туру в Німеччині. Поєдинок за право залишитись серед еліти - такий анонс цієї зустрічі буде цілком доречним. Поки що "Штутгарт" Кравця посідає 15-те місце з 33 очками. "Вердер" Скрипника ж займає 16-ту позицію з 31 пунктом. Позаду них - "Айнтрахт", у якого 30 залікових балів.

Загалом той, хто програє цей двобій, за логікою й мусить зіграти у стикових матчах з командою Другої Бундесліги. До слова, форварди Кравець і Тащи, скоріш за все, пропустять цей матч через недовіру тренерського штабу. В минулому турі українці на полі не з'явились.

Нагадаємо, у першому колі команди не виявили сильнішого - 1:1.

Найгучніші переходи з чемпіонату України в Бундеслігу