УКР РУС

Скрипник відповів на чутки про переговори з Динамо

27 березня 2020 Читать на русском

Головний тренер Зорі Віктор Скрипник прокоментував інформацію про свій можливий перехід у київське Динамо.

"Щодо Динамо вже було спростування, зокрема з боку Ігоря Суркіса, мені додати до цього нічого. І я нічому тут не дивуюся – скільки я у футболі, стільки про себе подібного читаю. З цієї ж серії і новина про те, що я міг опинитися у Локомотиві і московському Динамо – чутки футболу, не більше.

Суркіс прокоментував інформацію про домовленість Динамо зі Скрипником

Одне можу сказати – у мене чинний контракт із футбольним клубом Зоря, і мене тут зараз все влаштовує. Що стосується інформації про борги із зарплати, то це не відповідає дійсності. Ми зараз на карантині, труднощі є, як і у будь-якої команди, але їх можна вирішити, все буде нормально.

Карантин? Сидимо по домівках, працюємо в телефонному та інтернет-режимі. Також дивлюся телевізор, всього потроху. Якраз ось тільки що його вимкнув, треба на щось інше переключитися. Що стосується відходу з клубу Сергія Рафаїлова, то тут скажу одне – ми всі переживаємо", – цитує Скрипника Footboom.

Нагадаємо, раніше журналіст Футбольного формату Олег Ящук повідомив, що наставник Зорі може очолити київське Динамо. Однак президент "біло-синіх" категорично заперечив інформацію про переговори із Скрипником.

"Циганик пообіцяв запустити у мене стільцем". Топ-журналіст 90-х – про розмову з Ахметовим та комп’ютерний гол Динамо