УКР РУС

Скрипник у Бремені мститиме "Баварії" за "Шахтар". Анонс 25 туру Бундесліги

13 березня 2015 Читать на русском

Український наставник "Вердера" Віктор Скрипник отримав чи не найважче випробування у тренерському житті - достойно зіграти з грізною "Баварією".

"Байєр" - "Штутґарт"
"Фармацевти" останнім часом завдяки ретельній увазі у захисті добилися бажаних результатів. У чотирьох іграх (дві у першості, по одній у Кубку Німеччини та ЛЧ) леверкузенський клуб не пропустив жодного гола. Найважливіше, що у всіх чотирьох матчах були перемоги.

"Шваби" у 2015 році здобули лише три очка, тож навіть у таблиці другого кола "Штутґарт" - на останньому місці. Добре, що в останніх двох іграх вдалось двічі зіграти внічию. Найбільша проблема для підопічних Хууба Стевенса - атака. У семи іграх другого кола "шваби" забили лише чотири голи.

"Герта" - "Шальке"
Столична команда в останніх іграх отямилась, здобувши чотири очка у двох матчах. Під керівництвом Паля Дардая у 5 іграх "Стара Синьйора" здобула сім очок.

"Кобальтових" розгнівила поразка у Рурському дербі проти дортмундської "Борусії". Підопічні Роберто ді Матео перемогли "Гановер" (3:1) та у Мадриді  - "Реал" (4:3) у Лізі чемпіонів.

"Аугсбург" - "Майнц"
Після чотирьох безвиграшних матчів "Аугсбург" знову на коні після мінімальної перемоги над "Вольфсбургом". У швабів тепер семиочковий запас від сьомого місця. Вдома "Аугсбург" виступає вдало: 8 перемог, дві поразки.

З новим наставником Мартіном Шмітом "Майнц" у трьох матчах здобув чотири очка. Бійцівський характер "05-і" продемонстрували у поєдинку з "лошаками", здобувши нічию після двох пропущених голів.

"Хофенхайм" - "Гамбурґ"
"Хофенхайм" у цьому році катається на американських гірках: три поразки змінили три безпрограшні матчі, у яких здобуто 7 очок. У минулому турі команда знову програла (1:3 від "Шальке").

"Гамбурґ" вже чотири матчі не може здобути перемогу. На виїзді команда зазнала двох поспіль поразок. Все ж після нулів із "джмелями" у вічного Бундеслігіста з'явилася надія.  

"Вердер" - "Баварія"
"Зелено-білі", хоч і втратили статус команди з максимальною кількістю очок у другому колі, все ж залишаються разом з "Вольфсбурґом" та "Баварією" командою, що набрала найбільше очок (16). Проти лідера варто принаймні не програти, як у першому колі (0:6).

П'ять перемог вряд із загальним рахунком 23:2. Підопічні Пепа Гвардіоли продовжують впевнено крокувати до чемпіонського трону у Бундеслізі, навіть після невпевнених 3:1 з "Гановером". Гра зі "Шахтарем" у Лізі чемпіонів - також не індикатор через чисельну нерівність сил суперників.

"Айнтрахт" - "Падерборн"
"Орли" в останніх турах набрали потрібну висоту. В останніх двох домашніх іграх вони святкували перемогу. У трьох останніх іграх команда здобула сім очок. У жодній з цих ігор "Айнтрахт" не пропустив більше одного гола. На виїзді - все навпаки: у двох матчах - сім пропущених голів.

"Падерборн" у другому колі спромігся лише на чотири очка. Останні три матчі новачок програв із загальним рахунком 0:11. Наслідком цього стало перебування на перехідному місці, з якого - три очка до дна турнірної таблиці.

"Борусія Д" - "Кельн"
Загроза вильоту, здається, минула для "джмелів". Натомість хлопці Юрґена Кльопа не проти зачепитись за євроарену. В останніх 5 іграх Бундесліги "Борусія" здобула 13 очок та ще й у Кубку Німеччини у наступний раунд потрапила. До нульового матчу з "ромбами" у чотирьох переможних іграх "чорно-жовті" забили 13 голів.

Перемога (4:2) над "Айнтрахтом" стала для "цапів" справжнім проривом. Це була лише друга домашня перемога у першості. Перша була у першому колі якраз над "Борусією" (2:1).

"Вольфсбург" - "Фрайбург"
Після 11 поспіль матчів без поразок "вовки" у минулому турі знову програли - кривдником виступив "Аугсбург". Можливо далася взнаки втома підопічних Дітера Хекінга, адже це була четверта гра у всіх турнірах за 9 днів. Вдома цього сезону "Вольфсбург" ще не програв (10 перемог, дві нічиї).

Після вдалого другого кола "спортивний клуб" заблукав у низах турнірної таблиці. В останніх двох іграх довелось змиритись з поразкою. Щоправда, захист у "брайсгауерів" - не з найгірших ланок. Лише від "джмелів" команда пропустила більше одного гола.

"Борусія М" - "Гановер"
Втрачена перемога у грі з "Майнцом" після своїх двох голів трохи засмутила "лошаків". Все ж у чотирьох матчах "Борусія" не програє, а вдома було п'ять поспіль перемог.

У другому колі "96-і" здобули лише три очка. Остання перемога була вісім турів тому. "Гановер" та "Штутгарт" - найгірші команди 2015 року. На виїзді "Гановер" востаннє здобув перемогу на початку листопада у Берліні.