УКР РУС

Скрипник розтрощив Кравця, Юрченко оформив "бронзу". Головні підсумки 32 туру Бундесліги

3 травня 2016 Читать на русском

А ще у 32 турі чемпіонату Німеччини "Баварія" не змогла стати чемпіоном, а "Борусія" Д не помітила "Вольфсбург".

Кравець заслужив на виліт

Висновок напрошується сам собою. "Штутгарт" останній раз вигравав ще на початку березня. Після цього - серія невдач. Розгромна поразка від "Вердера" - це підтвердження того, що зараз "шваби" є найслабшим колективом Бундесліги. Навіть у "Ганновера", який вже вилетів у нижчий дивізіон, на даному етапі сезону кращі статистичні показники.

Кравець знову розчарував, хоча й вийшов лише на 81-ій хвилині при рахунку 5:2 на користь "музик". Форвард втратив довіру тренера і навряд чи залишиться у Німеччині на наступний сезон. Інший українець - Борис Тащи - весь матч просидів на лаві запасних.

Тепер "Вердер" перебуває на 15-му місці, тобто навіть не у зоні стикових матчів. А ось "Штутгарт" хоч і має в активі лише на бал менше, але вже передостанній. Це за два тури до кінця чемпіонату.

Гравець молодіжного складу "Ганновера" загинув у автокатастрофі

Перша медаль Юрченка

Інший українець - Владлен Юрченко - у Німеччині проводить уже другий сезон. Є прогрес: минулого року - четверте місце, цього ж - бронза. У цьому турі його "Байєр" забронював за собою третє місце, обігравши вдома найближчого переслідувача - берлінську "Герту".

Сам українець участі у матчі не брав, оскільки отримав травму, що "вибила" його до кінця сезону. Однак партнери по команді гідно згадали про Владлена:

Як футболісти "Байєра" підтримали українця Юрченка після виходу в Лігу чемпіонів

"Баварія", яка не змогла

Підопічні Гвардіоли мусили оформляти чемпіонство уже в цьому турі. Принаймні, на це чекали вболівальники на мюнхенському стадіоні. Однак "червоні" не змогли переграти "Борусію" з Мьонхенгладбаха. Таким чином, Срібна Салатниця відкладається на наступні тури, а там матчі проти "Інгольштадта" та "Ганновера", у яких треба здобути хоч одну перемогу.

Можливо, баварці просто економили сили перед матчем з "Атлетіко" у півфіналі Ліги чемпіонів.

Перемога з присмаком зради

"Борусія" Д вдома розтрощила "Вольфсбург" і тим самим підтвердила, що зараз перебуває у неймовірній формі. А ось "вовків" після невдалого сезону влітку чекає перебудова, адже малоймовірно, що дорогі зірки "зелених" захочуть виступати за команду, яка навіть не грає на євроарені.

"Борусія" отримала 100 мільйонів на трансфери і знайшла заміну Хуммельсу в "Динамо"

Щоправда, розгромна перемога "джмелів" відійшла на другий план. Справа у тім, що перед цим туром капітан "жовто-чорних" Матс Хуммельс висловив бажання перейти у "Баварію". Вболівальники, у свою чергу, влаштували гравцю "теплий" прийом у домашніх стінах.

Вболівальники "Борусії" Д освистали Хуммельса та порівняли його з пацюком

Кополовець: Вже звик до німецьких геїв - нехай ходять, цілуються