УКР РУС

Скрипник приймає розлючених "джмелів", а "вовки" смакуватимуть "цапами". Анонс 17 туру Бундесліги

19 грудня 2014 Читать на русском

Обом суперникам у Бремені потрібні перемоги, а "Вольфсбурґ" гнатиметься без надії за "Баварією".

"Майнц" - "Баварія" (Більше тут...)

"Шальке" - "Гамбурґ"

"Кобальтовим" за свою історію виступів у Бундеслізі вдалося здобути найбільше перемог та забити найбільше голів саме у ворота "Гамбурґа" (35 - 133).

Саме у поєдинку з ґельзенкірхенським клубом вічний Бундеслігіст зазнав першого фіаско (0:1) 21 вересня 1963 року.

На користь успіху господарів протистояння ще й Клас-Ян Хюнтелар. Голландський форвард забив голи "Гамбурґу" в останніх шести іграх. Так часто Хюнтелар влучно не стріляє по воротах інших суперників.

"Байєр" - "Айнтрахт"

У 58 зустрічах суперників у Бундеслізі ніколи не було нульової нічиєї. Чи буде прем'єрна суха мирова при прагматичній грі "фармацевтів"? "Орли" напевне з таким не погодяться.

Господарям заради успіху слід відзначитись першими, адже зі серпня 1987 року "Байєр" не програє вдома "Айнтрахту", якщо забиває першим. Для такого плану є сила в особі Штефана Кіслінга, який в останніх 6 іграх проти "орлів" забив 5 голів та віддав 4 гольові паси.

"Аугсбурґ" - "Борусія М"

"Лошаки" виграли лише одну із шести дуелей з "Ауґсбурґом" у Бундеслізі. Це найприкріший показник у зустрічах з усіма суперниками.

"Ауґсбурґ" вдома не програє "Борусії" у Бундеслізі (1:0, 1:1, 2:2).

Цей матч стане особливим для Андре Хана, який на початку сезону перейшов з "Ауґсбурґа" до "Борусії".

"Вердер" - "Борусія Д"

Підопічні Скрипника програли вісім з дев'яти останніх дуелей з "джмелями". Останні 6 поєдинків між суперниками завершились повним погромом "музикантів" з рахунком 2:16.

Проте рецепт успіху для господарів є і він - простий: пропустити першими. "Борусія" вже 9 разів програла "музикантам", коли вела у рахунку 1:0.   

Є й неприємний спомин для наставника "джмелів" Юрґена Кльопа. Від "Вердера" Кльоп зазнав найбільшої поразки як тренер (програв з "Майнцом" з рахунком 1:6 у жовтні 2006 року).

"Штутґарт" - "Падерборн"

Завдяки новачку "Падерборну" зустріч зі швабами стане 863 парою команд у Бундеслізі.

Особисто для "Штутгарта" новачок теперішньої першості стане вже 52 суперником у Бундеслізі.

До цих пір суперники зустрічались лише у Кубку Німеччини. В обох матчах перемогу святкував "Штутґарт".

"Вольфсбурґ" - "Кельн"

Втрату очок з попереднього туру "вовки" можуть компенсувати у поєдинку з "цапами", з якими у них найкращий баланс. У середньому "Вольфсбурґ" забиває "Кельну" 2,3 гола за гру.

Вдома "вовки" ще грізніші. У жодному матчі господарі не обходилися бодай без одного гола, а у середньому вони забивають на "Фольксваґені" 2,7 гола за гру.

"Кельн" останні три поєдинки "Вольфсбурґу" програв.

"Герта" - "Хофенхайм"

У зустрічах з теперішніми командами Бундесліги у "Герти" найкращий показник з "Фрайбурґом". Другим за зручнісю суперником є саме "Хофенхайм".

"Хофенхайм" не може виграти у "Герти" вже чотири поєдинки.
   
"Фрайбурґ" - "Гановер"

Відколи на тренерськоому містку "Фрайбурґа" сидить Крістіан Штрайх, "Фрайбурґ" програв "Гановеру" лише одну з п'яти ігор. До того у 9 матчах "Фрайбурґ" переміг "Гановер" лише раз.  

Незважаючи на останні успіхи "Фрайбурґа" у протистоянні з "Гановером", "96-і" таки забивають йому у середньому по 1,9 гола за гру.