УКР РУС

Скрипник приніс 500-ту перемогу, а Ді Матео влаштовує нічия. Огляд 29 Бундестуру

20 квітня 2015 Читать на русском

Погляньмо на результати цього туру думками наставників команд.

"Айнтрахт" - "Борусія М" - 0:0
Томас Шааф: "Всі побачили, що "Борусія" - класна команда. Це була інтенсивна і жвава гра".

Люсьєн Фавр: "Дуже виснажлива гра. "Айнтрахт" зіграв дуже добре і нам було важко. У цілому ми задоволені очком".

"Хофенхайм" - "Баварія" - 0:2
Маркус Ґіздоль: "Найкращий шанс ми мали на початку гри, коли Антоні Модест вийшов на побачення з Мануелем Нойєром. Після пропущеного гола арбітр повинен був призначати пенальті на нашу користь. Важко було зрівняти рахунок".

Пеп Ґвардіола: "У першому таймі ми контролювали гру, проте у "Хофенхайма" був хороший шанс вийти вперед через Модеста. Після перерви нам було щораз важче, оскільки ноги підопічних стали важкими".

"Борусія Д" - "Падерборн" - 3:0
Юрґен Кльоп: "Першим таймом я не повністю задоволений. У другому таймі ми заграли краще і після першого гола пішло-поїхало. Перемогли ми заслужено".

Андре Брайтенрайтер: "Суперник переміг заслужено. Ми добре розпочали, граючи щільно у захисті. Після пропущеного гола "Борусію" вже неможливо було зупинити".

"Байєр" - "Гановер"- 4:0
Роґер Шміт: "Надзвичайно задоволений. Нам знову вдалося увійти у гру з перших секунд. Ми зробили ще один крок у напрямку нашої мети на сезон".

Тайфун Коркут: "Суперник переміг заслужено. Для нас ця поразка - очевидний крок назад у нашому нелегкому становищі. Якщо так продовжуватимемо, то нам не вдасться виконати заплановане".

"Фрайбурґ" - "Майнц"- 2:3
Крістіан Штрайх: "У цілому ми виконали настанову на гру. Нам не вдалося забити гол під час нашої прекрасної фази. У декількох моментах ми занервували і отримали. Підопічні все ж не знітились і намагались забити".

Мартін Шміт: "Було видно, що у нас розвалилася центральна ланка захисту. У деяких моментах нам посміхнулася удача, а деколи ми продемонстрували свій клас. У кінці матчу було гаряче, проте другий та третій голи нас врятували".

"Герта" - "Кельн" - 0:0
Паль Дардай: "Задоволений, однак трохи на душі прикро. У першому таймі у нас було десь зо три хороших шанси відзначитись, проте нам забракло достатньої активності".

Петер Штьоґер: "Задоволені очком. Для нас було важливо їхати додому без поразки - і нам це вдалося. Проте у нас бували і кращі ігри".

"Ауґсбурґ" - "Штутґарт" - 2:1
Маркус Вайнцірль: "Ці три очка зняли з нас тягар. "Штутґарт" грав добре, а у нас не було багато шансів, проте ми максимально використали наявні".

Хууб Стевенс: "Команда зіграла добре, проте не отримала за роботу належну нагороду. Ми не скористались нагодами для взяття воріт".

"Вердер" - "Гамбурґ" - 1:0
Віктор Скрипник: "Ми здобули п'ятисоту домашню перемогу у Бундеслізі. Чудово! У не надто висококласній грі ми із задоволенням приймаємо три очка. Сьоме місце - неймовірне досягнення".

Бруно Лаббадія: "Звісно, що ми сильно розчаровані. Зрештою нам не слід зациклюватись на цьому результаті. Нам необхідно завести команду і поставити її на правильний шлях у решті матчів".

"Вольфсбурґ" - "Шальке" - 1:1
Дітер Хекінг: "Змушений зробити підопічним комплімент, які після великого напруження з англійського тижня зуміли завершити матч унічию. На жаль, Ральф Ферман зробив декілька класних сейвів. Інакше ми могли виграти принаймні з рахунком 2:1".

Робето ді Матео: "У цій грі було багато боротьби та агресії. Після класного гола Сане "Вольфсбурґ" показав свій клас. Суперник затиснув нас, тому врешті-решт ми задоволені очком".