УКР РУС

Скрипник прагне помсти, а Ґвардіола перемагає з неправильним рахунком. Огляд 12 туру Бундесліги

24 листопада 2014 Читать на русском

"Баварію" не зупинити, а "Борусії Д" не таланить... Що стосовно цього думають наставники команд?

"Кельн" - "Герта" - 1:2

Петер Штьоґер ("Кельн"): "Прикра поразка. Володіючи м'ячем, ми не зуміли витиснути результат - нам забракло сил".

Йос Люхукай ("Герта"):  "Нам поталанило, що Уя потрапив у поперечину, а потім нам вдалось забити переможний гол".

"Шальке" - "Вольфсбурґ" - 3:2

Роберто ді Матео: "Особливо у першому таймі ми зіграли у дуже хороший футбол. У другій половині гри "вовки" продемонстрували свою міць, але ми добре захищались".

Дітер Хекінг: "Перші 25 хвилин ми провели негоже. Потім ми показали моральні якості, за що не маю чим дорікнути хлопцям".

"Баварія" - "Хофенхайм" - 4:0

Пеп Ґвардіола: "Упродовж перших 15 хвилин у нас були проблеми з побудовою гри, ми втрачали м'ячі у надто простих ситуаціях. Думаю, що рахунок 4:0 завеликий і не відповідає розвитку подій на полі".

Маркус Ґіздоль: "Рахунок 4:0 - занадто жорстоке покарання для нас. На початку гри ми завдали прикрощів "Баварії", створюючи проблеми супернику у міру своїх можливостей".

"Гановер" - "Байєр" - 1:3

Тайфун Коркут: "У першому таймі ми зіграли достойно. Ми не лише захищалися, але намагались завдати удару супернику. Швидкий пропущений гол ускладнив нам життя".

Роґер Шміт: "Саме так ми і хотіли зіграти. Ми розуміли, що нам слід зіграти дисципліновано та цілеспрямовано".

"Падерборн" - "Борусія Д" - 2:2

Андре Брайтенрайтер: "Неймовірне досягнення для нас. Після першого тайму, у якому ми проявили шанобливе ставлення до суперника, нам вже було нічого втрачати у другій половині гри".

Юрґен Кльоп: "Через травму Марко Ройса не хочеться говорити про футбол. Не бачу проблем у тому, що ми в гостях у "Падерборна" зіграли внічию. Нам просто не поталанило".

"Майнц" - "Фрайбурґ" - 2:2

Каспер Юлманд: "У першій половині гри ми зіграли класно. Через нашу недбалість суперник зрівняв рахунок. Аналогічна ситуація повторилась у другому таймі".

Крістіан Штрайх: "У першому таймі ми не зуміли контролювати м'яч. Нам вдалось зрівняти рахунок завдяки щасливому збігу обставин".

"Борусія М" - "Айнтрахт" - 1:3

Люсьєн Фавр: "Ми непогано зіграли, проте нам протистояв дуже хороший суперник, який дуже ускладнив нам життя".

Томас Шааф: "Задоволений результатом, а особливо грою моїх хлопців. Забити більше ми могли ще у першому таймі".

"Гамбурґ" - "Вердер" - 2:0

Джо Ціннбауер: "Три дуже важливі очка для нас. Заради цього результату ми працювали два тижні. Ми зробили інвестицію на дещицю більшу, ніж "Вердер".

Віктор Скрипник: "У таких іграх все вирішують дрібниці. Мусимо змиритися з поразкою. У наступному турі ми зобов'язані брати три очка у грі з "Падерборном"".

"Штутґарт" - "Ауґсбурґ" - 0:1

Армін Фе: "Ми добре розпочали. А потім було два гірчичники і вилучення. Коли команда у турнірній таблиці остання, то можна говорити лише про кризу".

Маркус Вайнцірль: "Дуже важлива перемога. У перші 30 хвилин гра була рівною, однак потім вилучення дало нам перевагу".