УКР РУС

Скрипник повторив досягнення тренера-рекордсмена Німеччини. Огляд 11 туру Бундесліги

10 листопада 2014 Читать на русском

Який гравець найбільше набігав серед усіх і про феноменальний старт українця Віктора Скрипника в ансамблі "музикантів" - у цьому огляді.

"Герта" - "Гановер" - 0:2
"Гановер" здобув третю поспіль перемогу, що упродовж сезону йому вдавалося три з половиною роки тому (навесні 2011 року). Натомість "Герта" після трьох домашніх перемог програла. Поразка у цьому турі стала для берлінської команди вже шостою. Стільки фіаско столичні занали упродовж всього першого кола минулого чемпіонату. Цікаво, що "Гановер" вже тричі поспіль виграє у Берліні і не пропускає при цьому жодного гола.

"Байєр" - "Майнц" - 0:0
"Фармацевти" уп'яте зіграли внічию. Стільки мирових "Байєр" уклав за весь минулий сезон. Ця нічия стала першою у 18 очних офіційних зустрічах між суперниками. Для "Майнца" ця мирова вже шоста у сезоні. За весь минулий сезон було менше. Головний форвард "Байєра" Штефан Кіслінг встановив особистий антирекорд без голів - не забиває вже 814 хвилин.

"Ауґсбурґ" - "Падерборн" - 3:0
"Ауґсбурґ" святкує п'яту перемогу у першості. Раніше такий показник команді вдавалося здобути найраніше у 13 турі. "Падерборн" трьох із чотирьох поразок зазнав в гостях.  Господарі поєдинку із 11 ударів по воротах забили тричі. Натомість гості із 16 пострілів не створили жодного гола.

"Хофенхайм" - "Кельн" - 3:4
Після першої поразки у сезоні у Гладбасі "Хофенхайм" програв також вперше удома. Цікаво, що вдома команда із Зінсхайма не програвала майже  8 місяців. "Кельн" першим у сезоні серед решти суперників здобув три перемоги на виїзді. І ще цікавий факт. "Кельн" у Бундеслізі провів 1469 ігор і вперше пішов відпочивати за рахунку 3:3. Зрештою такий результат і серед усіх команд Бундесліги рідкість. У кінці січня 2010 року "Борусія М" та "Вердер" востаннє забили 6 голів до перерви.

"Айнтрахт" - "Баварія" - 0:4
Чемпіони Німеччини надалі віддаляються від решти суперників, не програючи вже 17 офіційних ігор (14 перемог, 3 нічиї). Цікаво, що останні 5 ігор проти "орлів" мюнхенський клуб виграв, не пропустивши бодай гол. Допомагає класу "Баварії" ще й фартовий гравець. Жером Боатенг не програє вже у 50-ій поспіль грі "Баварії" у першості. Томас Мюллєр став автором першого хет-трику у цій першості. Така результативність форварда допомагла "Баварії" забити більше голів у виїзному матчі, ніж у чотирьох попередніх гостьових іграх.

"Фрайбурґ" - "Шальке" - 2:0
"Фрайбурґ" відсвяткував другу перемогу у першості поспіль, а з матчем у Кубку це вже третя звитяга. Крім того, нарешті є перша перемога вдома. Натомість підопічні Роберто ді Матео не вміють грати на виїзді. Після поразок у Леверкузені та Лісабоні "кобальтові" на виїзді програли втретє поспіль. У першості ця поразка вже стала п'ятою у 6 виїзних іграх. Цей поєдинок ще рекордною біганиною відзначився. "Шальке" пробіг найбільше для себе у сезоні (123,5 км), а рекорд сезону серед всіх гравців встановив чех Владімір Даріда, якому забракло сто метрів до 14 км.

"Вердер" - "Штутґарт" - 2:0
"Вердер" вперше за понад три роки виграв три офіційні матчі поспіль. Такого за часів Робіна Дута не було. Таким чином Віктор Скрипник повторив на старті тренерської роботи з "музикантами" досягнення Отто Рехагеля та Томаса Шаафа. Цікаво, що зі Скрипником "музиканти" не пропустили у двох матчах.  Також "Вердеру" вдалося забити вперше у сезоні після розіграшу кутового (обидва голи). Крім того, вперше у сезоні "Вердер" пішов відпочивати, ведучи у рахунку. "Штутґарт" пропустив вже 25 голів, що є антирекордом швабів після 11 турів.  

"Вольфсбурґ" - "Гамбурґ" - 2:0
"Вовки" перемогли увосьме поспіль в офіційній грі. У першості перемога у цьому турі стала шостою вряд. Таке "вовкам" вдалося під час чемпіонського сезону- 2008/09. "Гамбурґу" не вдалося здобути перемогу в останніх семи іграх з "Вольфсбурґом". Цікаво, що на "Фольксваґен-Арені" вперше цього сезону був аншлаг (30 тисяч).


 
"Борусія Д" - "Борусія М" - 1:0
Після одного очка у семи попередніх іграх Дортмунду вдалося нарешті перемогти. Натомість "лошаки" у 19-ій офіційній грі змушені прийняти першу поразку. Цікаво, що "джмелям" лише в 11 грі першості вдалося не пропусти гол. Решта команд вже давно тішилась таким показником. Ґладбах за весь матч завдав по воротах лише один удар. Востаннє таке було з "лошаками" у травні 2005 року. Натомість для "Борусії Д" один допущений удар по своїх воротах означає рекорд за останні 20 років. Винуватцем поразки гостей став Крістоф Крамер, який із 14 єдиноборств виграв лише одне. Натомість найбільше серед "лошаків" тягнув Мартін Штранць, вигравши 90 відсотків дуелей та отримавши найбільше м'яч (108 разів).