УКР РУС

Скрипник кайфує, а Ґвардіола лише у понеділок подумає про "Шахтар". Огляд 24 Бундестуру

9 березня 2015 Читать на русском

Український наставник "бременських музикантів" знову має привід для радості, а наставник чемпіонів Німеччини про Донецьк згадає лише за два дні до матчу у Мюнхені.

"Падерборн" - "Байєр" - 0:3
Андре Брайтенрайтер: "Коли після гри я дивлюся на рахунок, то це божевілля. "Байєр" завдяки класу зробив результат з нічого. У цьому різниця між нами".

Роґер Шміт: "Ми напрацювали на перемогу в останні 20 хвилин матчу. Ми не могли пробити захист суперника до результативного штрафного".

"Кельн" - "Айнтрахт"  - 4:2
Петер Штьоґер:  "У цій грі ми зіграли через "не можу", як фізично, та і психологічно".

Томас Шааф: "Дуже прикра поразка. У другому таймі ми зрівняли рахунок і могли забити другий гол. Натомість ми несподівано пропустили".

"Майнц" - "Борусія М" - 2:2
Мартін Шміт: "У перерві я вказав підопічним на помилки. Врешті-решт така настанова принесла плоди".

Люсьєн Фавр: "Ми заздалегідь усвідомлювали, що буде важка гра. Після двох голів ми стільки пропустили. Іноді таке трапляється, але до цього ми не звикли у Бундеслізі".

"Гамбурґ" - "Борусія Д" - 0:0
Джо Цінбауер: "Ми добре зіграли у захисті, проте не скористалися шансами у контратаках. Вважаю, що ми здобули важливе очко у боротьбі за виживання. Не варто наголошувати, що "Борусія" перевершувала нас у всіх компонентах гри".

Юрґен Кльоп: "Відчуття таке, що ми не здобули очко. Все ж ми втримали віддаль від "Гамбурґа". Володіючи чимало м'ячем, ми не зуміли створити багато шансів. Здобули очко - класно, ніхто не травмувався - суперкласно".

"Ауґсбурґ" - "Вольфсбурґ" - 1:0
Маркус Вайнцірль: "Хлопці зіграли прекрасно. Ми продемонстрували багато волі до боротьби. Думаю, що з 38 очками ми гарантували собі прописку у Бундеслізі".

Дітер Хекінг: "Ми програли заслужено. Нам забракло наполегливості. Частково цьому завадив суперник, проте насамперед ми повинні звинувачувати себе".

"Гановер" - "Баварія" - 1:3
Тайфун Коркут: "Ми достойно боролись і в принципі допустились небагатьох помилок. Ми зіграли як команда і це тішить".

Пеп Ґвардіола: "Суперник дуже потужно зіграв у захисті, що ускладнило нам життя. На щастя,"Вольфсбурґ" не здобув очок у турі. У неділю відпочиваємо, а з понеділка думаємо про Лігу чемпіонів та донецький "Шахтар".

"Шальке" - "Хофенхайм" - 3:1
Роберто ді Матео: "Насамперед дякую уболівальникам. Думаю, що ми перемогли заслужено. Ми намагались зруйнувати атаки суперника у зародку, тому висунули вперед вінгерів".

Маркус Ґіздоль: "Думаю, що перемогла зріліша команда. До перерви краще виглядав "Шальке", а після перерви, вважаю, сильніше діяли ми".

"Фрайбурґ" - "Вердер" - 0:1
Крістіан Штрайх: "Команда була дуже мотивована. Ми невдало увійшли у гру і суттєво поступались перед високими гравцями "Вердера". Нема чим дорікнути своїм хлопцям".

Віктор Скрипник: "Дуже задоволені трьом очкам. Ми не лише продемонстрували боротьбу, але й нарешті не пропустили. Тепер можна декілька днів покайфувати, адже гол був класним".

"Штутґарт" - "Герта" - 0:0
Хууб Стевенс:  "Звісно, ми розчаровані. Якщо протиставити наші зусилля результату, то нам прикро. Шлях для нас став ще важчим".

Паль Дардай: "Задоволений очком. Мої підопічні продемонстрували дисципліну та готовність до боротьби. Задоволений таким результатом у боротьбі за виживання. Ми могли і перемогти, але й такий підсумок нас влаштовує".