УКР РУС

Склали чемпіонські повноваження, але перемогли. "Тоттенхем" - "Ман Сіті" - 0:1

3 травня 2015 Читать на русском

У передостанньому матчі 35 туру екс-чемпіон Англії гостював на "Вайт Харт Лейн".

Після того, як "Челсі" відібрав у команди Пеллегріні чемпіонський титул, "Сіті" залишалося боротись хіба що за другу сходинку, а також піклуватись про збереження свого обличчя. У "Тоттенхема", до слова, ще були теоретичні шанси на потрапляння у топ-квартет чемпіонату, тож сьогодні "шпори" вийшли зарядженими на перемогу.

Упродовж всього поєдинку, за винятком хіба що останніх 15 хвилин, коли "Сіті" зробив ставку на утримання переможного рахунку, гра була приблизно рівною. А єдиний гол забив Кун Агуеро, розстрілявши у першому таймі ближню "дев'ятку". Таким чином аргентинець відірвався від свого головного конкурента Харрі Кейна на два голи - у нього вже 22 влучні удари. Натомість Кейн провів не найкращий поєдинок, не зумівши, зокрема, реалізувати вихід сам на сам із Хартом.

Виїзний успіх дозволив "містянам" відірватися від "Арсенала" на три очки і закріпитися на другій сходинці. Одначе в "канонірів" ще дві гри у запасі. Щодо "Тоттенхема", то лондонці залишилися шостими. Вони на сім очок відстають від зони Ліги чемпіонів.

Всі головні події поєдинку шукай у нашому матч-центрі.

"Тоттенхем" - "Ман Сіті" - 0:1

Гол: Агуеро, 29

Попередження: Бенталеб, Мейсон, Кейн - Мілнер, Сабалета, Коларов, Сілва