УКР РУС

Скільки разів копатимуть "кобили" у 10 турі Бундесліги. Анонс

22 жовтня 2011 Читать на русском

Левандовскі проти Подольскі, що робити "Фрайбурґу" із Сісе, скільки "кобили" копають в гостях.... Про це та інше в анонсі матчів суботи десятого туру чемпіонату Німеччини.

"Борусія" (Д) - "Кельн"

Чемпіон за останні три тури піднявся із одинадцятого місця на третю позицію завдяки трьом перемогам поспіль.

Однак "Кельн" також здійснив прорив у чемпіонаті з п'ятнадцятого на десяте місце, перемігши у трьох із чотирьох останніх зустрічах.

Однак "Кельн" не може перемогти "Борусію" протягом дев'яти дуелей, здобувши при цьому лише одне очко завдяки нульовій нічиїй у 2006 році.

Ще цікавіше: у цьому тисячолітті "Кельн" виграв лише одну гру у теперішнього чемпіона Німеччини.

Чи будуть у матчі голи? Напевне, що так, бо обидві команди мають успішних голеадорів у цьому сезоні. Роберт Левандовскі взяв участь у дев'яти із п'ятнадцяти голів "Борусії". Лукас Подольскі вже забив шість голів у дев'яти матчах.

 

"Нюрнберґ" - "Штутґарт"

"Нюрнберґ" зараз опинився у прірві - не може виграти вже протягом чотирьох матчів і опустився з сьомого місця на тринадцяте. Натомість "шваби" зараз перебувають на піку активності, вигравши чотири із п'яти останніх матчів. Дві останні виїзні гри у чемпіонаті "Штутґарт" також виграв.

Чи не варто "Нюрнберґу" згадати минулий сезон, коли команді вдалось двічі перемогти "швабів"?



"Кайзерслаутерн" - "Фрайбурґ"

"Фрайбурґ" святкував у матчах проти "Кайзерслаутерна" найбільше перемог у Бундеслізі (10) і найбільше перемагав саме в гостях у теперішнього суперника. Однак, що робитиме "Фрайбурґ" зі своїм дірявим захистом в гостях - у чотирьох матчах на виїзді команда пропустила 18 голів. Ще й Сісе - символ невезіння. У всіх матчах сезону, коли сенегальський форвард забивав принаймні один гол, його команда програвала.
 


"Хофенхайм" - "Борусія" (М)

"Хофенхайм" вже зазнав чотирьох поразок у дев'яти матчах.

"Борусія" (М), незважаючи на одне очко у двох матчах, демонструє найкращий старт за останні 24 роки (17 очок).

Досі на "Райн-Некар-Арені" відбулось два поєдинки, у яких було дев'ять голів, три пенальті, автогол та дві червоні картки.

"Кобили" у цьому сезоні принаймні двічі "копають" в гостях - два голи у подарунок кожному господареві.


"Герта" - "Майнц"

"Майнц" найдовше серед усіх команд чекає на перемогу (дві нічиї, п'ять поразок). Внаслідок цього - п'ятнадцяте місце у турнірній таблиці, що є найгіршим моментом кар'єри Томаса Тухеля як тренера команди.

Обидва суперники цього поєдинку - єдина пара, у якій обидві команди програли у попередньому турі. Ще одна цікавинка: на полі гравцями керуватимуть два наймолодші тренери: 38-річний Томас Тухель та на один рік старший Маркус Бабель.

Чи будуть голи? "Майнц" пропустив в останніх восьми матчах принаймні гол, а "Герта" у стількох дуелях проти "Майнца" неодмінно влучала у сітку воріт суперника.


"Гамбурґ" - "Вольфсбурґ"

Останні п'ять тренерів "Гамбурґа" завжди вигравали першу гру чемпіонату. Невже настала черга Торстена Фінка?

Однак господарі поєдинку вже не виграють у "вовків" протягом чотирьох зустрічей. Крім того, "Вольфсбурґ" забив у ворота "Гамбурґа" найбільше голів у свої історії у Бундеслізі (47).

Ще один неприємний показник: "Гамбурґ" не виграє вдома вже протягом семи місяців (вісім ігор).

"Гамбурґ" та "Вольфсбурґ" ще ніколи не прощались на сухо 0:0.