УКР РУС

Скажений і успішний початок Ресіно. "Бетіс" - "Гранада" - 1:2. ВІДЕО

29 січня 2012 Читать на русском

У першому матчі під керівництвом нового головного тренера Абеля Ресіно "Гранада", якій потрібно вибиратися із зони вильоту, почала дуже різко і впевнено.

Прекрасну комбінацію провели гості уже на 13-й хвилині. Карлуш Мартінш накрутив двох, після чого ідеально виклав на ногу Ігнальйо, який миттєво розібрався і пробив у лівий дальній без шансів для воротаря. Потім сам же португалець вирішив епізод після пасу екс-одноклубника по "Бенфіці" Франко Хари. До речі, в обох авторів голів це вже третє взяття воріт в поточному сезоні Прімери.

Що й говорити, "Гранада" переважила "огірочків" у всьому за перші 45 хвилин - 56% володіння м'ячем у першій половині, 4 гольові моменти, з яких половину реалізували, проти круглого нуля в команди Пепе Меля. З початку другої половини матчу "бетікос" всім своїм виглядом демонстрували, що прокинулись з обідньої сплячки. Активізувались хавбеки, заметушився попереду наконечник Санта Крус, "Гранада" ж почала танцювати від рахунку. Розкішний шанс змарнував на 73-й Посуело, який мав вагон часу, аби обдумати, в який кут дати, але промазав у декількох сантиметрах від правої стійки.

І все ж господарі "Беніто Вільямарін" один закинули - на 81-й хвилині, попри те, що іспанські телевізійники вперто титрували 46-ту.. Санта Крус на четвертій доданій не забив, тож "Гранада" перервала свою серії з трьох поразок поспіль. Чи вартувало міняти тренера? Звісно!

"Бетіс" - Гранада" - 1:2 (0:2)

Голи: Перейра, 81 - Ігнальйо, 13. Мартінш, 40