УКР РУС

Скандально відомі російські футболісти побили двох чиновників – Мінпромторг підтвердив інформацію

8 жовтня 2018 Читать на русском

Російські футболісти Олександр Кокорін та Павло Мамаєв побили двох чиновників Мінпромторга в Москві. Депутати перебувають у лікарні.

Нападник Зеніта Олександр Кокорін та півзахисник Краснодара Павло Мамаєв відзначились ганебним вчинком. Футболісти побили голову автомобільної промисловості та залізничного машинобудування Мінпромторга Росії Дениса Пака.

Екс-гравець збірної Росії отримав в обличчя біля гей-клубу

Інцидент стався в одному з московських кафе, де футболісти в компанії друзів галасливо себе вели, після чого депутат зробив їм зауваження. Як повідомляє Telegram-канал Mash, перед побиттям гравці назвали його "якимось китайцем", а також попросили повернутись на батьківщину і слідкувати за порядком там.

Пізніше канал 360 повідомив про побиття Кокоріним та Мамаєвим ще одного чиновника Мінпромторга, цю інформацію підтвердили в самому міністерстві.

У Казахстані проти дружини Аршавіна порушено кримінальну справу за погрози місцевій моделі

"Директор департаменту автомобільної промисловості та залізничного машинобудування Денис Пак і генеральний директор ГНЦ РФ ФГУП "НАМІ" (Центральний науково-дослідний автомобільний і автомоторний інститут – прим. Футбол 24) Сергій Гайсін зараз знаходяться в медичних установах міста Москви, де їм була надана необхідна допомога", – йдеться в повідомленні Мінпромторга.

Скандально відомий гравець збірної Росії Мамаєв обізвав екс-захисника Динамо Родолфо мавпою