УКР РУС

Скандал! Половина поля, де атакував "Галатасарай", була в кращому стані. ФОТО

12 грудня 2013 Читать на русском

В Італії ніяк не можуть змиритися з поразкою "Ювентуса" від "Галатасарая" в 6 турі ЛЧ.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, перед вчорашнім дограванням поєдинку, перерваного у вівторок через снігопад, поле стадіону "Алі Самі Єн" у Стамбулі привели в порядок лише на тій половині, де у другому таймі належало атакувати "Галатасараю".

Оскільки поєдинок відновився з 31-ї хвилини (тобто моменту, коли він був зупинений напередодні), більшу частину ігрового часу в середу господарі атакували в ворота, розташовані праворуч на фотографії. На фото чітко видно, що ліва і права половини поля знаходяться в різному стані. Поперечні борозни на лівій половині заважали руху м'яча в бік воріт стамбульського клубу - м'яч постійно застрявав. У підсумку "Юве", якому для виходу в плей-офф було достатньо і нічиєї, так і не зміг забити, натомість на 85-ій хвилині півзахисник "Галатасарая" Веслі Снейдер вразив ворота Джанлуїджі Буффона і тим самим вивів свою команду в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Прихильники "Ювентуса" згадують аналогічний епізод в минулому сезоні, коли в перерві матчу 3-го туру групового турніру між "Галатасараєм" і румунським ЧФР зачистили лише одну половину поля. Після першого тайму гості вигравали - 1:0, але в підсумку матч завершився внічию - 1:1. Тоді представники румунської команди також висловлювали своє обурення з цього приводу.