УКР РУС

"Скала" може знятись з Першої ліги

6 січня 2017 Читать на русском

Стрийська "Скала" звільняє тренерів та футболістів першої команди.

Керівництво клубу повідомило всім гравцям і тренерам основного складу прибути за документами та розрахунком.

Подальша доля першої команди поки що невідома. Цілком ймовірно, що "Скала" припинить виступи в Першій лізі. Втім, повідомляється, що клубна академія і команда U-19 повинні залишитися і продовжити виступи в своїх турнірах (ДЮФЛУ і юнацький чемпіонат УПЛ). Ті гравці основної команди, які за віком підходять юнацькому складу, теж можуть залишитися.

Інформацію про те, що гравці і тренери основної команди "Скали" отримали вказівку забирати свої документи, підтвердив й головний тренер клубу Василь Малик.

"Хотів би подякувати всім хлопцям за сумлінну роботу. Як тренер, вдячний тим футболістам, які вдосконалювали свою гру і підвищували свій рівень, завоювавши право підвищитися в класі і вийшли в Першу лігу. Дякую керівництву ФК "Скала" і особисто Миколі Кмітю за можливість попрацювати в цьому клубі. Сподіваюся, я зміг щось дати підопічним, а для мене цей досвід був дуже корисним і пам'ятним", – сказав Василь Малик.

Нагадаємо, що "Скала" вийшла у Першу лігу, посівши в минулому сезоні 3-е місце у Другій лізі. Після 20 турів чемпіонату Першої ліги стрийська команда із 17 очками займає 17 сходинку.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу