УКР РУС

Скала: Хотів би, щоб Буффон грав до 90 років, але збірній Італії треба дивитися вперед

28 лютого 2018 Читать на русском

Колишній тренер Парми та донецького Шахтаря Невіо Скала прокоментував можливе повернення воротаря Ювентуса Джанлуїджі Буффона в збірну Італії.

"Для мене це незручна ситуація, оскільки, з одного боку, я б хотів, щоб Джіджі продовжував грати, поки йому не виповниться 90 років. З іншого ж, я кажу, що було б краще, якщо б збірна зробила вибір і дивилася вперед.

Джанлуїджі Буффон – феномен, якого відкрив екс-наставник Шахтаря і ледь не добив Шевченко, або Краще втратити мільйони, ніж звільнити 100 людей

Якщо я був Буффоном, то зняв би всі запитання. Але ця ситуація непроста, тому що Буффон відчуває Італію в своїй душі. Він плакав після матчу зі Швецією, і він ненавидів цю останню гру, як це робили всі італійці. Джіджі знає найкраще рішення для свого майбутнього, адже йому вже на 20 років, а 40. Хоч для мене це дуже важке запитання, але я був би дуже радий бачити, як Буффон грає", – цитує Скалу Football Italia.

Раніше повідомлялося, що Джанлуїджі Буффон готовий повернутися у збірну Італії, якщо тренер "Скуадри Адзурри" Луїджі ді Б'яджо викличе його на матчі національної команди.