УКР РУС

СК Дніпро-1 залишив лише двох легіонерів – джерело пояснило, чому клуб позбувся зіркового вінгера

21 червня 2023 Читать на русском

Дніпровський клуб продовжує перекроювати склад головної команди.

Як повідомлялось раніше, СК Дніпро-1 попрощався одразу з 7 футболістами, четверо з яких легіонери. За інформацією журналіста Ігоря Циганика, у команді Олександра Кучера залишаться лише два іноземці.

"Чуваки хочуть всім підісрати": журналіст назвав клуб УПЛ, який блокує створення єдиного телепулу

"В СК Дніпро-1 вирішили відмовитися від більшої частини легіонерів. У команді станом на сьогодні залишаються лише Бланко та Валеф. Бразильському кіперу трохи зменшили зарплату. Бланко цілком задоволений – наступного сезону він залишається як один із лідерів", – сказав Циганик у програмі "Циганик Live".

Цікаво, що дніпряни в останній момент відмовились від викупу бразильського вінгера Пеглоу, який добре зарекомендував себе в останніх матчах. За інформацією "ТаТоТаке", причиною такого рішення стала можливість тривалої дискваліфікації футболіста через конфлікт з головним тренером Олександрії Русланом Ротанем та участь у бійці в матчі з Шахтарем. Гравець ризикував отримати 10-матчеву дискваліфікацію, що зробило б нелогічним продовження співпраці з футболістом. До слова, дніпряни могли викупити бразильця за 600 тисяч євро.

Нагадаємо, за підсумками сезону 2022/23 СК Дніпро-1 посів у турнірній таблиці УПЛ другу сходинку і здобув право виступів у кваліфікації Ліги чемпіонів.

СК Дніпро-1 влаштував грандіозну чистку – команду покинули одразу 7 футболістів