УКР РУС

СК Дніпро-1 останнім пробився у чвертьфінал Кубка України – прохід у стилі Мессі і комбінація принесли перемогу над ЛНЗ

1 грудня 2021 Читать на русском

ЛНЗ та СК Дніпро-1 з'ясовували, хто довершить список учасників 1/4 фіналу Кубка України. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Матч був запланований ще на 28 жовтня, проте його довелося переносити через спалах коронавірусу у представника Другої ліги. Змінили і стадіон – СК Дніпро-1 грав формально гостьовий матч на своїй арені.

Красніков заінтригував амбіціями Металіста на Кубок України

Йовічевіч застосував мінімальну ротацію, давши шанс запасному голкіперу Юрчуку та бразильському вінгеру Біллу. Дніпряни відразу захопили ініціативу та вийшли вперед на 18-й хвилині. Півзахисник Олександр Піхальонок влаштував прохід, якого б не посоромився і Ліонель Мессі. На обмеженому просторі прибрав кількох опікунів і з лівої низом пробив точнісінько під праву стійку. Господарі могли подвоїти перевагу до перерви, але змарнували свої моменти. Особливо зловживав 22-річний Білл, який хотів проявити себе і часто перетягував ковдру.

ЛНЗ спробував огризнутись на початку другої половини. Юрчуку довелося кілька разів вступити в гру, а на 53-й хвилині команду Бакалова покарали ще раз. СК Дніпро-1 розірвав лівий фланг оборони суперника. Лучкевич викотив м'яч Когуту, а той у дотик "тихо" пробив повз голкіпера. Цей гол помітно заспокоїв обидві команди, які без особливих зривів провели решту матчу.

2:0 – СК Дніпро-1 впевнено крокує далі, а ЛНЗ може зосередитися на боротьбі за підвищення у Другій лізі. Хлопці Йовічевіча остаточно сформували список чвертьфіналістів Кубка, приєднавшись до Олександрії, Металіста, Ворскли, Львова, Зорі, Динамо та Шахтаря.

Довбик розриває УПЛ: частиною трансферу у Динамо може стати Супряга – чи втрутиться Шахтар?