УКР РУС

СК Дніпро-1 – Динамо: післяматчева прес-конференція Дмитра Михайленка

18 квітня 2018 Читать на русском

Наставник СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко поділився враженнями від матчу з Динамо.

"По рахунку нам не вийшло дати бій динамівцям. Хоча ми серйозно налаштовувалися. На сьогоднішній день це наш рівень. По рахунку можна було зіграти краще, але хлопців важко в чомусь дорікнути. Інший темп, інша швидкість у прийнятті рішень. За такі помилки карають. Втрати м'яча в центрі поля закінчуються або небезпечним моментом, або ударом по воротах. Я трохи розчарований результатом. Але вихід в півфінал хороше досягнення для молодої команди. Напевно, наші кубки ще попереду.

СК Дніпро-1 – Динамо – 1:4 – відео голів та огляд матчу

По перерві нам потрібно було реагувати. Дуже небезпечно давати таким командам простір. Четвертий гол з передачею за спину захиснику це продемонстрував. Є різниця в швидкості між динамівцями і нашою командою. У першому таймі планували грати по-іншому, більше в обороні. Але три пропущені м'ячі змусили нас грати інакше. Довелося активніше накривати противника і в підсумку ми були винагороджені забитим м'ячем. Мої слова були самими звичайними. Потрібно було заспокоїти хлопців, не дозволити їм відчувати себе пригніченими, а продовжувати грати в футбол. За такого рахунку потрібно було розкриватися в обороні, і на другий план виходили індивідуальні дії захисників. В принципі ми впоралися і нормально провели другий тайм.

Це досвід для багатьох наших гравців. Ця гра буде тестом на те, як грають в Прем'єр-лізі. Цей матч потрібно розглядати в цьому ракурсі.

Агресія? Так, її не вистачило. Як не вистачило досвіду гри на таких швидкостях. Але звідки цьому взятися у тих же Чегурка і Супряги? Вони ніколи не грали на такому рівні. У чому прояв агресії? Стрибнути в ноги і отримати жовту картку? Ні. Потрібно встигати за ходом і темпом гри. Ми поки не можемо працювати на такому рівні, як Динамо. Прикро, що наші помилки відразу ж караються. Дуже добре зіграв Бєсєдін, проштовхнув м'яч і впав, відчуваючи, що буде пенальті. Другий м'яч з гострого кута – висока індивідуальна майстерність Шепєлєва. Не можна сподіватися, що на такому рівні тебе будуть прощати", – цитує наставника киян Динамоманія.

Динамо разгромило СК Днепр-1 и вышло в финал Кубка Украины