УКР РУС

СК Дніпро-1 – Динамо: анонс матчу 1/2 фіналу Кубка України

18 квітня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1/2 фіналу Кубка України між СК Дніпро-1 та Динамо.

СК Дніпро-1 – Динамо

18 квітня, 19:00, Дніпро, "Дніпро Арена"

Головний арбітр: Ярослав Кузик (Мукачево)

Телетрансляція на каналі "2+2", текстову онлайн-трансляцію читайте на сайті Футбол 24.

Кубок України у цьому році не залишився без сенсацій. На роль головної несподіванки вискочив новостворений СК Дніпро-1, який протягом турніру зумів вибити одеський Чорноморець. Жереб звів дебютантів з київським Динамо, якому в минулому раунді також довелося грати проти клуба з нижчих ліг – тоді "біло-сині" перемогли Десну (0:2).

Кравченко: Динамо – фаворит, але ми спробуємо піднести киянам сюрприз

Виїзд до Дніпра більшість вболівальників схильна оцінювати як репетицію фіналу Динамо проти Шахтаря, який відбудеться на цьому ж стадіоні. Однак, недооцінювати СК не можна, адже ця команда за своїм складом та характеристиками близька до лідерів першої ліги, а деякі її представники грали в УПЛ та навіть у єврокубках.

Особливі факти

  1. СК Дніпро-1 у Кубку не програв у жодному домашньому матчі.
  2. Динамо Київ у Кубку України на виїзді не програє 13 матчів поспіль
  3. СК Дніпро-1 протягом п’яти кубкових матчів зменшував результативність – 5 забитих у першому раунді, 2 у другому, 1 у третьому, жодного – в 1/8. У чвертьфіналі СК відзначився двічі, однак один з голів було забито у додатковий час.
  4. Останнього разу Динамо грало кубковий матч у Дніпрі в грудні 2006 року, коли переграло в чвертьфіналі ФК Дніпро

Фанати Дніпра напали на вболівальників СК Дніпро-1 та президента клубу Юрія Березу

Шлях по турніру

СК Дніпро-1

1/4 фіналу: ФК Львів – СК Дніпро-1, 1:2 (1:1 в основний час)

1/8 фіналу: СК Дніпро-1 – Чорноморець, 0:0 (пенальті – 8:7)

Третій попередній раунд: СК Дніпро-1 – Гірник-Спорт, 1:0

Другий попередній раунд: СК Дніпро-1 – ФК Суми, 2:0

Перший попередній раунд: СК Дніпро-1 – Буковина, 5:0

Динамо

1/4 фіналу – Десна – Динамо, 0:2

1/8 фіналу: Олександрія – Динамо, 2:3 (2:2 в основний час)

Кадри

Травмовані: Шапаренко

Під питанням: Буяльський, Бущан

Новин щодо травм чи негараздів у СК Дніпро-1 не було, тому можна констатувати, що Дмитро Михайленко має повністю бойовий склад. Ймовірно, у основі знайдеться місце для супердосвідчених Кравченка та Мемешева, а також для головної суперзірки команди – Владислава Супряги.

У Динамо ситуація трошки інакша. Продовжує відновлюватись від травми головний вундеркінд Микола Шапаренко. Під сумнівом знаходиться вихід Буяльського, який отримав невеличке пошкодження у грі з Шахтарем, однак перед півфінальним матчем тренувався у загальній групі. Повернувся до тренувать і голкіпер Георгій Бущан, однак чи відважиться Олександр Хацкевич пускати тільки-но відновлених футболістів у гру проти представника Другої ліги – питання відкрите.

На кого точно не зможе у цьому матчі розраховувати Динамо – це Денис Гармаш, Жуніор Мораєс та Дьюмерсі Мбокані. Тренерський штаб надав їм відпочинок та не взяв з собою на гру.

Супряга: Хотілось би зіграти проти основного складу Динамо

Орієнтовні склади

СК Дніпро-1: Варцаба – Польовий, Сніжко, Логінов, Бровченко – Передистий, Кравченко, Поплавка, Чегурко – Мемешев, Супряга

Динамо: Рудько – Кендзера, Шабанов, Бурда, Піваріч – Морозюк, Ротань, Буяльський, Циганков, Вербіч – Бесєдін.

Прогнози букмекерів

Дніпро-1 в разі своєї перемоги може збагатити тих, хто поставить на нього. Букмекерська контора bet365 дає коефіцієнт 17.00 на перемогу господарів та 7.50 – на нічию в основний час. Виграш Динамо оцінюється коефіцієнтом 1.14.

Авторитетні букмекери William Hill на перемогу СК Дніпро-1 пропопонують коефіцієнт 13.00, а на нічию – 6.50. Ставка на перемогу Динамо має коефіцієнт 1.14.

Береза: Після перемоги над Шахтарем Динамо не сприймає нас всерйоз

Прогноз "Футбол 24" – 1:2

СК Дніпро-1 має, безумовно, симпатичну команду, місце якій далеко не у Другій лізі, однак різниця у класі буде відчуватися навіть на фоні ротації у Динамо. В Олександра Хацкевича завжди буде ресурс на підсилення гри, в той час як у Дмитра Михайленка і так вийдуть усі найсильніші. Як показав матч проти ФК Дніпро у минулому турі, команда ще занадто молода, щоб рівно проводити довгий відрізок часу на футбольному полі, тож у перемогу киян віриться легше. Втім, у Кубку можливо все.