УКР РУС

Сіваков: Слабкі сторони є навіть у таких клубів, як МЮ

29 вересня 2016 Читать на русском

Захисник "Зорі" Міхаіл Сіваков на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від поєдинку проти МЮ в Лізі Європи.

"Ми розуміємо, що на нас чекає важка гра проти дуже сильного суперника. Постараємося зробити все, що в наших силах для того, щоб домогтися позитивного результату і виглядати гідно на тлі "Манчестер Юнайтед".

Важко говорити за всіх. Скажу за себе – з нетерпінням чекаю гри. Заради таких матчів варто жити, грати, тренуватися. Треба виходити і залишати всього себе на полі, щоб досягати результату. Такі ігри бувають нечасто. Хвилювання присутнє, тому що ми розуміємо, з ким зіграємо. Але немає жодних побоювань і страху. Ми повинні поважати себе і вірити в свої сили.

Насправді у нас було багато теоретичних занять, на яких тренерський штаб акцентував нашу увагу. Слабкі сторони є навіть у таких клубів, як МЮ. Але до гри не хотілося б про це говорити. Зараз XXI століття, всі читають газети, інтернет. Раптом суперник прочитає ці слова і усуне певні помилки. Постараємося скористатися тим, про що розповів нам тренерський штаб. А вийде чи ні – дізнаємося після гри.

Що стосується інтенсивності, то Ліга Чемпіонів і Ліга Європи – це два турніри високого рівня. Ми граємо в Лізі Європи, однак група у нас лігочемпіонівська. Граємо проти провідних команд своїх країн. Швидкість і інтенсивність гри тут зовсім інша. Потрібно витискати з себе максимум, для того, щоб відповідати цьому рівню", – зазначив Сіваков.

Матч Ліги Європи МЮ – “Зоря” відбудеться 29 вересня. Початок о 22:05. УЄФА вже назвав арбітра матчу. Раніше наставник "Зорі" Юрій Вернидуб поділився думкою про зірок суперника. Керманич МЮ Жозе Моурінью розповів, хто з зіркових гравців команди зіграє зі старту проти луганців

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях