УКР РУС

Сіваков: Шанси - 51 на 49 на користь "Легії"

21 серпня 2015 Читать на русском

Білоруський легіонер "Зорі" Михайло Сіваков прокоментував для сайту "Футбол 24" підсумки першого матчу раунду плей-офф Ліги Європи з "Легією".

- Михайло, експерти та глядачі впевнені, що "Зоря" трохи перегоріла і з цієї причини поступилася. Ви теж так вважаєте чи спростуєте?

- Можу сказати точно, що ми серйозно налаштовувалися. Хотіли зіграти краще саме в домашній зустрічі. Не думаю, що ми перегоріли. Залишається другий матч. Потрібно зібратися і провести його більш агресивно.

- Чи тиснуло на хлопців те, що "Зоря" за крок до виконання мрії?

- З одного боку тиснуло, але з іншого - ми дуже хочемо це зробити!

- Вернидуб робив ставку на швидкий гол? Тому в перші півгодини "Зоря" йшла на "Легію" дуже сильно?

- Ми грали вдома, вболівальники гнали вперед. Якби видушили в ці хвилини гол, надалі гра б склалася по-іншому. Нам було б легше.

- Пропущений гол - чия вина?

- Було зроблено три паси головою. Складно когось звинувачувати. Йшла подача на дальню штангу, де ми втратили своїх гравців. Потрібно розібрати момент і не повторювати таких помилок.

- При кутових часто виникали пожежі. Здалося, через те, що занадто компактно розміщувалися?

- "Легія" теж нас переглядала і серйозно готувалася. Бачивши нашу розстановку, вони зробили свої висновки і саме при стандартах діяли по-іншому, ніж зазвичай.

- У відсотковому співвідношенні, які тепер шанси?

- Важко щось говорити. Можна було в першому матчі здобути позитивний результат, але в другому - виїхати ні з чим. Або навпаки. Тому, вважаю, шанси п'ятдесят на п'ятдесят. Нас очікує важкий матч у Варшаві. У них дуже сильна підтримка. З цієї причини навіть назву шанси 51 на 49 на користь "Легії". Але ми розуміємо важливість цього матчу. Ми зіграємо агресивніше і, сподіваюся, порадуємо наших уболівальників.

Нагадаємо, що "Зоря" у першому матчі плей-офф Ліги Європи програла "Легії".

Валерій Пригорницький