УКР РУС

Сирота: Суркісу варто подумати, може Мораєса в бокс віддати

13 грудня 2016 Читать на русском

Екс-президент ПФЛ Святослав Сирота поділився враженями від матчу 18 туру УПЛ "Динамо" – "Шахтар".

"По вчорашній грі. Це був справжній футбол, якому не перешкодив ні мороз, ні мала кількість вболівальників, ні турнірне становище команд.

Безпосередньо про гру. Як завжди, футбол, це відображення нашого суспільства. "Динамо" – пацани, бійці, чесні хулігани. Один Мораєс чого вартий. Одним ударом поклав відразу трьох донеччан! Тільки Ракицький встояв на ногах! Ігорю Михайловичу варто подумати, може варто Джуніора в бокс віддати! Ні, краще в бойові єдиноборства – одним дотиком прибрав Степаненка, Срну Кучера (начебто це Кучер був). Джекі Чан і Брюс Лі просто відпочивають. Хоча арбітру варто задуматися, якщо стільки гравців вирубані одним ударом, може треба було почати рахувати до десяти, раптом це не нокаути, а нокдаун? Тоді треба було б зарахувати перемогу Мораєсу в одному раунді.

Звичайно, український футбол забув, що таке гра джентельменів, що футбол це гра чоловіків. Вчора ми побачили шоу провокаторів і артистів проти чесних пацанів. Хоча і сам "Шахтар" продемонстрував чудову гру, і "Динамо" не гіршу, а, скоріше навіть зіграло краще, ніж "Шахтар". Але тепер "динамівцям" треба визначатися, вони повинні вчитися бути жінками, що плачуть (адже це теж частина гри, шоу) і вміти перемагати, використовуючи цей інструмент. Або ж залишитися мужиками, і знайти більш чоловічий спосіб відповідати на провокації.

Подивимося, що придумає Ребров і його штаб взимку. Нас чекають дуже цікаві матчі навесні. Незважаючи на величезну різницю в очках. Гра була шикарна! Спасибі і "Динамо" і "Шахтарю" за чудовий вечір!", – написав Сирота у своєму Facebook.

"Динамо" – "Шахтар": футболісти влаштували бійку під час матчу

"Шахтар" переміг "Динамо" на НСК "Олімпійський" з рахунком 4:3. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте наші оцінки та перші підсумки матчу. Паулу Фонсека прокоментував перемогу над київською командою. Сергій Ребров після зустрічі офіційно підтвердив закінчення кар’єри Олександра Шовковського

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу