УКР РУС

Син Пеле відправляє міланців у нокдаун. "Марсель" - "Інтер" - 1:0. ВІДЕО

23 лютого 2012 Читать на русском

Завдяки голу на третій доданій арбітром хвилині Андре Айю, сина знаменитого гравця збірної Гани Абеді Пеле, марсельський "Олімпік" здолав міланський "Інтер".

Керівництво "Інтера" може зараз порозумітися хіба з начальниками "Бетіса", який у поточному сезоні так само то вистрілював переможними серіями, то занудно програвав безупину. Одне очко за 5 турів у Серії А забив міланський клуб, та й то можна записати його на особистий рахунок Міліто, який самотужки забив 4 голи "Палермо". В інших турах атака "нерадзуррі" мовчала, а оборона організувала 9 голів у свої ворота проти середняків та аутсайдерів першості. "Новарі", 19-й команді ліги, взагалі поступилися двічі. Якщо міланці продовжать у тому ж дусі, то на наступний рік єврокубків їм не бачити - вони і так вже вилетіли з єврозони. Питання, що для "Інтера" зараз пріоритет - виправити ситуацію в чемпіонаті або пройти якомога далі в Лізі. Всі інтерівські питання залишилися відкритими.

"Марсель", навпаки, потроху піднявся із зони вильоту до лідерів, хоча у двох останніх матчах так і не зміг утримати перемогу, дозволивши по ходу матчу зрівняти рахунок і грізному "Ліону", і простішому "Валансьєну". Це не найкращий знак перед грою з будь-яким італійським клубом. Другим таким знаком є ​​відсутність у складі через травму кращого бомбардира марсельців - Лоїка Ремі, який повернеться лише на початку березня. Звідси виникає питання, хто буде забивати "Інтеру" - Жиньяк ще жодного разу не відзначився в цьому сезоні, Брандао все ще не вистачає ігрової практики, а дружна сім'я Айю зовсім недавно повернулася з Кубка Африки і могла ще не набрати потрібної форми. Як виявилось, саме на спинах і головах клану Айю "Марсель" і витягнув руку до перемоги.

Команди вже зустрічалися в єврокубках в 2004 році. Тоді у чвертьфіналі Кубка УЄФА "Олімпік" двічі з мінімальним рахунком переміг італійців і в підсумку дістався до фіналу, де поступився "Валенсії". Сьогодні "Марсель" зробив перший крок до повторення успіху. Для цього необіхдно було просидіти в нудних окопах 93 хвилини. "Інтер" знову не вразив. І незрозумілі причини такої невиразної гри, такого заритого складу і ще більш обережної схеми гри, без Міліто і Пацціні у складі. Таки "Наполі" в наступному турі італійської Серії А важливіший для Раньєрі? А може, йому і не доводиться вибирати, і розразунок був один - щоб не програти розгромно? Питання, питання. Відповіді дізнаємося не раніше ніж за місяць. Здається, цьому "Інтеру" вже не допоможе навіть чергова зміна тренера. Потрібно терпляче дочекатися літнього трансферного вікна і гарячково міняти півкоманди, немов тому київському "Динамо". Питання, чи знайдуть і чи допоможе, також актуальне.

Про перипетії матчу розповість наша онлайн-трансляція матчу "Марсель" - "Інтер"

"Марсель" - "Інтер" - 1:0 (0:0)

Гол: Андре Айю, 90+3