УКР РУС

Символічна збірна 8-го туру УПЛ

11 вересня 2017 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє символічну збірну за підсумками 8-го туру УПЛ.

Воротар

Олександр Гутор (Чорноморець). Білорус декілька днів тому став "моряком" і одразу отримав місце у воротах нової команди. Дивіденди для Чорноморця миттєві – перший "сухий" матч у чемпіонаті, у чому велика заслуга Гутора. Голкіпер добре реагував як на дальні удари Зірки, так і на постріли з меж штрафного майданчика.

Захисники

Даріо Срна (Шахтар). У першій частині матчу з Зорею "гірникам" було непросто підібратися до чужих володінь, тому стандарти від капітана стали в пригоді та дозволили зрівняти рахунок. Також звично створював проблеми лівому флангу суперників, пригасивши тим самим активність Громова.

Шахтар – Зоря – 3:1 – Відео голів та огляд матчу

Євген Хачеріді (Динамо). Євген продемонстрував якісну гру в захисті, де на відміну від партнера Кадара не припускався невимушених помилок. На старті другого тайму ефектно "розмочив" ворота Олександрії, а потім допоміг відзначитися Мбокані.

Сергій Яворський (Маріуполь). Оборона приазовців у другому таймі протистояння зі Сталлю витримала натиск підсиленої атаки суперника та зберегла переможний рахунок. А єдиний гол у грі розкішний рейдом через півполя спровокував Яворський. Він заробив штрафний, який призвів до реалізованого Вакуленком пенальті.

Ісмаїлі (Шахтар). Ще один фулбек Шахтаря провів хороший матч проти Зорі. Підключався до атак по своїй бровці, за допомогою Опанасенка вивів донеччан вперед, а згодом розпочав гольову контратаку, яка зняла будь-які питання в зустрічі.

Півзахисники

Віктор Циганков (Динамо). Молодий хавбек з першого ж матчу без Ярмоленка показав, що може гідно замінити багаторічного лідера. Віктор постійно загострював, йшов у обіграш, створював моменти для партнерів, вміло виконував кутові, і в підсумку добив Олександрію красивим голом.

Хацкевич: Сказав Циганкову, що він має більше ризикувати і бути сміливішим

Валерій Федорчук (Верес). 28-річний півзахисник прекрасно вписався в гру Вереса і з тижня в тиждень допомагає рівнянам показувати організований футбол. У західноукраїнському дербі проти Карпат Федорчук за допомогою Карасюка повністю виграв центр поля в хваленого Тіссоне, а також добре підключався до атак.

Артем Гордієнко (Зоря). Атакувальний хавбек Зорі намагався створювати проблеми обороні Шахтаря. Добре відкривався під передачі партнерів і вбігав у вільні зони, завдяки чому міг забивати сам та асистувати Іурі.

Нападники

Михайло Сергійчук (Верес). Михайло провів прекрасний поєдинок проти свого колишнього клубу. "Відвозив" захист Карпат і відзначився двома голами. Він заслуговує на статус одного з головних катів беззубого "зелено-білого" тіла.

Вірт: Гравці Вереса просто танцюють після перемоги над Карпатами

Дьємерсі Мбокані (Динамо). Конголезець традиційно багато себе пропонував, звільняв зони для партнерів, відтягуючи опонентів, а всі свої старання підкріпив взяттям воріт. Кравець і Мораєс, які замінили Мбокані в передній лінії Динамо, на фоні гри Дьємерсі ще раз дали зрозуміти, чому Олександр Хацкевич робить ставку на африканця.

Денис Васін (Чорноморець). Капітан привів свою команду до першої довгоочікуваної перемоги в чемпіонаті. Його гол у ворота Зірки став для одеситів першим за місяць часу. Олег Дулуб робить у Чорноморці революцію, але після такого результату в нього навряд чи з'являться думки змінити капітана.

Символічна збірна 7-го туру УПЛ