УКР РУС

Символічна збірна 7 туру УПЛ

12 вересня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 7-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Олександр Шовковський ("Динамо"). Голкіпер "Динамо" в черговий раз довів свій високий рівень, провівши впевнену гру проти принципового суперника. Олександр пропустив гол, проте вберіг ворота в декількох моментах, котрі мали всі шанси закінчитися голом.

Захисники

Олег Данченко ("Чорноморець"). Молодий правий захисник одеситів провів якісний поєдинок із "Олександрією". Олег підключався до атак "моряків", навішував і прострілював, постійно створюючи незручності для суперника.

Кирило Петров ("Олімпік"). Захист донеччан відмінно впорався із своїм завданням на матч і не дозволив "Дніпру" багато вольностей біля свого штрафного майданчика. Петров був одним із центральних захисників, які нейтралізовували небезпеку, коли дніпрянам все ж вдавалося пробитися до володінь Махарадзе.

Міхаіл Сіваков ("Зоря"). Центральний захисник "Зорі" став одним із гравців, завдяки яким луганчани змогли відіграти 2 м'ячі в поєдинку зі "Сталлю". В моменті з голом Любеновіча Сіваков фактично розпочав гольову атаку грамотним переведенням м'яча. А у другому моменті Михайло став повноцінним асистентом, коли виконав ідеальну подачу на Караваєва.

Євген Макаренко ("Динамо"). Лівий захисник киян нарешті повернувся на поле в офіційному матчі, та ще й якому! Ребров кинув у бій Євгена в поєдинку з "Шахтарем", а він, в свою чергу, виправдав довіру тренера якісною грою. Макаренко надійно виконував не лише свої захисні функції, а й вдало підключався до атак. Його гостре підключення з флангу в штрафну спровокувало порушення Даріо Срни, яке закінчилося призначенням пенальті і голом "Динамо".

Півзахисники

Олександр Караваєв ("Зоря"). Правий півзахисник вже привчив до своїх гострих дій на фланзі, не став винятком і матч зі "Сталлю". Завдяки його активним діям вдалося вирвати нічию в фактично програному матчі. Спочатку Караваєв асистував Любеновічу, а через 2 хвилини вже відзначився сам, зробивши рахунок 2:2.

Андрій Богданов ("Олімпік"). Однозначним героєм туру є екс-півзахисник "Динамо". В матчі з "Дніпром" Богданов став справжнім злим генієм для суперника, коли відзначився хет-триком. Богданов відкрив рахунок у матчі після фантастичного виконання кутового удару, запустивши "сухого листа" у ворота Шеліхова. Згодом забив після подачі зі штрафного, а довершив свій бенефіс шикарним пострілом з метрів 25-ти, нокаутувавши дніпрян.

Сергій Рибалка ("Динамо"). Опорний півзахисник киян повернувся на поле після пошкодження і одразу нагадав, що він має для "Динамо" неабияке значення. Сергій традиційно грамотно працював в глибині півзахисту, підбираючи м'ячі, вступаючи у відбір і розпочинаючи атаки своєї команди.

Санжар Турсунов ("Ворскла"). Не так давно півзахисник повернувся до Полтави, а в 7-му турі вже встиг принести користь для своєї старої-нової команди. Санжар вийшов на заміну в другому таймі і вирвав для "Ворскли" перемогу в матчі з "Волинню", відмінно виконавши штрафний удар.

Нападники

Кваме Карікарі ("Сталь"). Ганський дебютант кам'янської команди став одним із героїв зустрічі, забивши перший гол "Сталі" у першому ж своєму матчі. Варто віддати належне якісному початку африканського форварда в команді.

Дентінью ("Шахтар"). Справжнім "джокером" у рукаві Фонсеки став бразильський форвард. Вийшовши на заміну в другому таймі, Дентінью зрівняв рахунок у матчі після відмінної подачі Бутка. Не такий вже й високий бразилець вистрибнув з-за спин динамівських захисників і пробив головою по воротах "Динамо", вирвавши нічию для "Шахтаря".

Символічна збірна 6 туру УПЛ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини.