УКР РУС

Символічна збірна 6 туру УПЛ

29 серпня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 6-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Дмитро Непогодов ("Ворскла"). Голкіпер полтавчан доклав не менше зусиль до перемоги своєї команди у матчі з "Динамо". Непогодов діяв надійно і в декількох моментах дійсно рятував "Ворсклу" від камбека суперника, додаючи впевненості таким чином і захисникам.

Захисники

Даріо Срна ("Шахтар"). Як завжди активний на своєму фланзі, Даріо "бомбардував" половину поля "Сталі" небезпечними навісами і прострілами. Один із таких вправно реалізував нападник "гірників" Феррейра, принісши таким чином мінімальну перемогу для "Шахтаря".

Микола Іщенко ("Сталь"). На пару зі Стаменковічем центральний захисник кам'янської команди досить довго тримав оборону "Сталі", блокуючи удари і перериваючи гострі передачі "гірників". На жаль, втримати нічию не вдалося, але Іщенко виконував свою роботу якісно, не даючи відзначитися супернику майже весь матч.

Євген Чеберячко ("Дніпро"). Захисна лінія дніпрян відіграла матч дуже якісно. Немалу роль в цьому зіграв досвідчений центральний захисник Євген Чеберячко. Разом із своїм молодшим партнером по центру захисту Сватком вони стримували атакувальну навалу "Зорі" і допомогли вберегти ворота Шеліхова сухими.

Павло Ребенок ("Ворскла"). Лівий захисник полтавчан зробив чималий вклад у перемогу своєї команди над "Динамо". Ребенок грамотно діяв на фланзі, нейтралізуючи небезпеку з боку Ярмоленка і Морозюка.

Півзахисники

Владислав Кабаєв ("Чорноморець"). Півзахисник одеситів став справжнім "джокером" у рукаві Олександра Бабича. Кабаєв замінив Татаркова на 71-й хвилині за рахунку 0:0, а вже через 20 хвилин став героєм зустрічі для "моряків", чітко реалізувавши гольову нагоду вже в доданий арбітром час 2-го тайму і вирвав таким чином перемогу над "Волинню".

Руслан Ротань ("Дніпро"). Воістину королівське повернення до складу дніпрян оформив Ротань. Капітан команди став автором єдиного голу у ворота "Зорі", та ще й якого! Півзахисник став автором гола туру, ефектно забивши "ножицями" в принциповому матчі.

Василь Грицук ("Олександрія"). Атакувальний півзахисник, окрім того, що зробив гольовий вклад у розгром "Зірки", постійно створював тиск на захисну лінію суперника, змушуючи робити помилки.

Олександр Кобахідзе ("Ворскла"). Фланговий півзахисник полтавчан в матчі з "Динамо" змусив своїх опонентів по флангу перебувати в постійному дискомфорті і робити чимало помилок. Вдалі проходи і простріли Кобахідзе постійно становили загрозу воротам киян і могли закінчитися більш ніж одним голом. В результаті, 1 гольову передачу грузин таки записав на свій рахунок.

Нападники

Юрій Коломоєць ("Ворскла"). Герой матчу з "Динамо", а може й 6-го туру загалом. Нападник полтавчан приніс своїй команді історичну перемогу над киянами, та ще й на "Олімпійському". Коломоєць оформив дубль і міг забивати й більше, але навіть цього виявилося досить для того, щоб вивезти з Києва 3 надважливі очки.

Володимир Лисенко ("Олімпік"). Нападник донецької команди так само, як і Коломоєць, приніс гостьову перемогу своїй команді завдяки оформленому дублю. Лисенко, який в цьому сезоні ще не відзначався влучними пострілами, безумовно потішив вболівальників донеччан у поєдинку з "Карпатами".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях