УКР РУС

Символічна збірна 5 туру УПЛ

22 серпня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 5-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Євген Боровик ("Чорноморець"). Голкіпер одеситів, можна сказати, врятував для команди перемогу в поєдинку із "Зіркою". Боровик відбив постріл Кучеренка з пенальті, незадовго після того, як відзначитися вдалося Хочолаві. І хто зна, який подальший сценарій мав би матч, якби рахунок став 1:1...

Захисники

Микола Морозюк ("Динамо"). Правий захисник киян вкотре впевнено провів поєдинок, встигаючи на своєму фланзі і атакувати, і захищатися. Але ще більш вагомий вклад в перемогу йому вдалося внести на 53-й хвилині, коли він чітко реалізував штрафний удар і зрівняв рахунок у матчі. Гол став дебютним м'ячем Миколи в футболці "Динамо".

Давид Хочолава ("Чорноморець"). Центральний захисник "моряків" взяв приклад із свого партнера Мартиненка, який в минулому матчі відзначився 2-ма голами. Хочолава ж забив 1 м'яч, але саме він і став переможним у поєдинку з "Зіркою". До того ж, вже 2 матчі поспіль захисна лінія одеситів може похвалитися відсутністю пропущених м'ячів.

Іван Ордець ("Шахтар"). Іван провів якісний матч, незважаючи на те, що роботи в нього було обмаль. Він встиг внести свій вклад у розгром "Дніпра", підкллючившись до атаки, яку завершив влучним ударом. Гол став дебютним для Ордеця в "Шахтарі", що додає події значимості для гравця.

Даріо Срна ("Шахтар"). Хорват, який нещодавно провів свій 500-тий поєдинок за "Шахтар", зі "Сталлю" зіграв на своєму звично високому рівні. Дві фірмові гольові передачі дозволили Срні стати одним із найбільш корисних гравців в матчі.

Півзахисники

Олександр Караваєв ("Зоря"). Черговий якісний поєдинок флангового універсала Караваєва. Дії Олександра на правому фланзі півзахисту "Зорі" завше додають головного болю суперникам. Так сталося і в матчі з "Карпатами", де Олександр відзначився голом, а також постійно змушував нервувати захисників львів'ян.

Максим Каленчук ("Сталь"). Центральна ланка півзахисту "Сталі" в поєдинку з "Ворсклою" більше займалася руйнуванням, аніж створенням. Проте саме це дозволило звести атакувальні дії полтавчан нанівець і зберегти нічию в непростому виїзному поєдинку. Окрім Каленчука, варто також відзначити його партнера Карасюка.

Денис Гармаш ("Динамо"). Півзахисник киян вчасно зорієнтувався в штрафному майданчику і своїм голом врятував команду від неприємної домашньої втрати очок у матчі з "Волинню".

Марлос ("Шахтар"). Бразильський вінгер донеччан був одним із авторів розгрому "Дніпра". Марлос записав на свій рахунок відмінний м'яч, яким не залишив шансів голкіперу Шеліхову. Окрім цього віддав гольову передачу на Дентінью.

Іван Петряк ("Зоря"). Флангові півзахисники "Зорі" є найбільш небезпечною зброєю в руках Юрія Вернудуба. Петряк із Караваєвим виглядають якісною зв'язкою, і матч із "Карпатами" не став виключенням. Іван голів не забивав, проте саме відскок після його пострілу у стійку дозволив відкрити рахунок у матчі Гордієнку.

Нападник

Сілвано Комваліус ("Сталь"). Нападник "Сталі" в попередніх зустрічах вже показував свій високий рівень, хоча особливою результативністю похвалитися не може. Проте голландець виконує великий об'єм роботи і демонструє вміння грамотно грати з партнерами. Цей форвард ще покаже себе в українському чемпіонаті.

Символічна збірна 4 туру УПЛ

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях