УКР РУС

Символічна збірна 2 туру УПЛ

1 серпня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 2-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Голкіпер

Шеліхов ("Дніпро"). Голкіпер дніпрян хоч і не зумів зберегти ворота сухими в матчі зі "Сталлю", проте однозначно доклав руку (і в прямому, і в переносному сенсі) до уникнення поразки команди. В декількох моментах Денис демонстрував неймовірну реакцію, за що йому мають подякувати партнери по захисту.

Захисники

Морозюк ("Динамо"). Микола в новому сезоні, схоже, серйозно налаштований захопити місце Даніло Сілви на правому фланзі захисту динамівців. Матч із "Карпатами" став для нього черговою нагодою продемонструвати самовіддану грі на всій довжині флангу. Захисник вдало підключався до атак, а також відпрацьовував в обороні.

Кучеренко ("Зірка"). Разом із партнером по центру захисту Олександр зумів стримати практично всі атакувальні потуги "Зорі". Окрім цього, подарував команді перші зароблені очки в Прем'єр-лізі, чітко реалізувавши пенальті в ворота луганчан наприкінці матчу.

Петров ("Олімпік"). Центральний захисник став героєм для "Олімпіка", оформивши камбек для донеччан у матчі з "Волинню", коли арбітр вже поглядав на годинник.

Ракицький ("Шахтар"). Останні декілька матчів Ярослава не було помітно навіть в заявці донеччан. За грою проти "Чорноморця" можна побачити, що захисник засидівся на лавці, а бажання довести тренеру свою значимість для команди довів впевненою грою в захисті і гольовою передачею на Селезньова.

Півзахисники

Фред ("Шахтар"). Бразилець вже привчив до того, що в кожному матчі "Шахтаря" він діє майже бездоганно, та ще й записує до свого активу голи і гольові передачі. Поєдинок із "Чорноморцем" винятком не став, Фред активно створював небезпеку біля воріт суперника, а пізніше і сам вразив неймовірним голом з-за меж штрафного майданчика.

Грицук ("Олександрія"). Півзахисник вийшов на заміну замість травмованого Леонова і не зіпсував каші для олександрійців. Василь бездоганно реалізував у другому таймі штрафний удар приблизно з 20-ти метрів в "дев'ятку" і посприяв загальному успіху команди Шарана в матчі із "Ворсклою".

Кобахідзе ("Ворскла"). Найбільш помітним в матчі полтавчан проти "Олександрії" був саме грузинський півзахисник. Він вдало діяв на фланзі, віддавши дві гольові передачі: спочатку Коломойцю, а потім Хльобасу. Мав нагоду вразити ворота й сам, проте вихід один на один із воротарем не реалізував.

Хомченко ("Волинь"). Молодий атакувальний півзахисник лучан відкрив рахунок в матчі. Він в кращих традиціях бразильських нападників "накрутив" захисників і воротаря "Олімпіка", відправивши м'яча в порожні ворота. Віктор може цілком позмагатися за кращий гол чемпіонату.

Нападники

Ярмоленко ("Динамо"). Андрій нарешті відбув свій строк дискваліфікації і повернувся в матчі з "Карпатами" на поле. Багато часу на розкачку фланговому нападнику киян не знадобилося, тому він вирішив одразу ж відзначити своє повернення ефектним дублем в ворота "левів". Два чудові голи Андрія принесли "Динамо" перемогу в матчі.

Комваліус ("Сталь"). Новачок "сталеварів", схоже, стане непоганим придбанням для команди. Голландський нападник додав головної болі захисникам "Дніпра", створюючи тиск на ворота Шеліхова протягом усього матчу. Врешті-решт йому таки вдалося забити, та ще й вирвати для "Сталі" важливу нічию.