УКР РУС

Символічна збірна 28-го туру УПЛ

23 квітня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє символічну збірну за підсумками 28-го туру УПЛ.

Воротар

Юрій Паньків (Олександрія). Досвідчений голкіпер декілька разів рятував "містян" після дальніх ударів Чорноморця. Одесити знову мали проблеми з організацією атак, але їхні постріли з-за меж штрафного майданчика були дуже гострими і влучними. Паньків витягнув м'яч з "шісток" власних воріт, коли гармату розряджали Ковалець, Чорній і Люлька. Це допомогло його команді продовжити безпрограшну серію до 8 матчів.

Захисники

Томаш Кендзьора (Динамо). Поляк дедалі краще інтегрується в гру Динамо, його підключення до атак стають частішими та ефективнішими. На полі Вереса Томаш в один дотик вирізав ідеальну подачу на Бєсєдіна, яка стала гольовою. Водночас надійно відіграв у захисті, змушуючи Мягкова та Западню приймати невигідні рішення.

Верес – Динамо – 1:4 – відео голів і огляд матчу

Андрій Гітченко (Олександрія). Центрбек не ідеально захищав свої ворота від Чорноморця, але серйозних претензій до його дій в обороні немає. Натомість Гітченко звично був небезпечним на стандартах у чужому штрафному майданчику. В одному з таких епізодів він до кінця поборовся за м'яч і виконав асист на Старенького.

Андрій Нестеров (Карпати). Карпати відіграли на нуль з Олімпіком, а тріо захисників команди не дозволило донеччанам створити багато моментів. І якщо Федецький і Мірошніченко все ж мали фейли, то Нестеров не обрізав "левів". Також Андрій потужним виносом розпочав першу результативну атаку, згодом видав неймовірний технічний рейд лівим флангом.

Ісмаїлі (Шахтар). Коли хтось потрапляє на лівий фланг оборони символічної збірної замість Ісмаїлі – це вже сенсація. В цьому турі все прогнозовано. Бразилець проводив багато часу в атаці та створював небезпеку воротам Ворскли. Він зробив другий гол у поєдинку, викотивши м'яч Марлосу на порожні ворота.

Півзахисники

Марлос (Шахтар). Марлос у матчі з Ворсклою зробив для Шахтаря результат ще до того, як суперник почав огризатися. Класна взаємодія українського бразильця з Фредом, Бутком, Коваленком і Кайоде ставила перед полтавцями надто складні завдання. Він загострював, йшов у дриблінг і віддавав вчасні передачі. У підсумку Марлос оформив дубль і взяв участь у третій гольовій атаці "гірників". Так, звичайно, ще навмисно заробив дискваліфікацію на матч з Маріуполем.

Шахтар – Ворскла – 4:2 – відео голів та огляд матчу

Денис Гармаш (Динамо). Денис провів прекрасний трудовий матч проти Вереса. Не нервував, діяв тактично грамотно, тримав свою зону та розпасовував. Слабкість суперника дала змогу Гармашу відіграти майже зразково. Не потрібно забувати, що він відкрив рахунок у зустрічі, замкнувши дальню стійку після передачі Шепелєва.

Артем Громов (Зоря). Громов взяв безпосередню участь в трьох голах Зорі, завдяки яким луганці здійснили камбек проти Маріуполя. На його рахунку 2 асисти і забитий м'яч. Спершу Артем видряпав сферу в центрі поля та результативно віддав на Юрі, потім "ненароком" асистував Гордієнку, а на завершення забив сам. А ще, вибігаючи на побачення з голкіпером, заробив вилучення для Кірюханцева.

Нападники

Юрі (Зоря). Ще один герої Зорі, який на пару з Громовим переламав хід протистояння з Маріуполем. Юрі відзначився сам, а далі почав роздавати корисні передачі. У голі Гордієнка ключову роль відіграв саме бразилець – доправив м'яч на лінію воротарського. Як і в моменті з червоною карткою Кірюханцева – кинув у прорив Громова. У підсумку Юрі ще й записав собі в актив гольову передачу на Артема.

Зоря – Маріуполь – 3:1 – відео голів та огляд матчу

Артем Бєсєдін (Динамо). Форвард Динамо в цьому турі традиційно для себе виконав величезний обсяг роботи по всьому фронту атаки. Не обійшлося й без результативних дій Бєсєдіна – Верес пропустив від нього два голи. Артем дуже ефективний під час навісів, які регулярно використовує Динамо. Він забив 6 голів в останніх 6 матчах за "біло-синіх".

Хорхе Карраскаль (Карпати). Карраскаль і Швед знову виблискують у складі Карпат і навіть у всій нижній шістці УПЛ. Проти Олімпіка яскравішим все ж був колумбієць. Він забив розкішний гол а-ля Мессі, віддав гольову передачу на Мар'яна та заробив для нього пенальті. Окрім цього, Хорхе постійно радував вболівальників дриблінгом і гострими ударами.

Символічна збірна 27 туру УПЛ