УКР РУС

Символічна збірна 26-го туру УПЛ

24 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Завершився 26-й тур українського чемпіонату. "Футбол 24" представляє символічну збірну з футболістів, що зуміли себе проявити якнайкраще в цьому турі.

Воротар

Євген Боровик ("Карпати")

Голкіпер львівських "Карпат" Євген Боровик добре себе проявив у матчі проти "Волині". Лучани дуже активно почали поєдинок у Львові і змусили голкіпера господарів попрацювати.

Захисники

Володимир Адамюк ("Дніпро")

Захист "Дніпра" в матчі проти "Ворслки" діяв дуже злагоджено. Адамюк був надійним як в захисті, так і у атаці своєї команди. Володимир зробив свій внесок в загальний успіх "Дніпра" у цьому поєдинку.

Олександр Кучер, Ярослав Ракицький ("Шахтар")

Пара центральних захисників "Шахтаря" провела бездоганний матч проти київського "Динамо". Артем Бєсєдін або ж програв свою боротьбу захисникам донецької команди, або ж залишався за їх спинами у офсайді. Київське "Динамо" не зуміло здивувати чимось оборонців "гірників". Ракицький і Кучер на відмінно впорались зі своїми функціями.

Леандро да Сілва ("Сталь")

Правий захисник "Сталі" непогано проявив себе у матчі проти "Зірки". Саме Леандро забив єдиний вирішальний гол у цьому поєдинку. Легіонеру кам’янців вдався чудовий дальній удар.

Півзахисники

Тарас Степаненко ("Шахтар")

Півзахисник національної збірної України і донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко був повноправним господарем середини поля у матчі проти київського "Динамо". Тарас справлявся і з оборонними функціями і також не забував започатковувати атаки своєї команди. Візаві Степаненка Сидорчук і Шепелєв програли центральний плацдарм в цьому поєдинку.

Тайсон ("Шахтар")

Бразильський півзахисник "Шахтаря" Тайсон в матчі проти "Динамо" був не настільки помітним в атаці, бо змушений був допомагати своїй команді в обороні. Але, коли з’являлася можливість продемонструвати свою швидкість і вбігати в вільні зони, Тайсон з радістю це робив. Саме Тайсон наздогнав невдалу передачу Марлоса і зробив результативний навіс на Факундо Феррейру .

Дмитро Коркішко ("Чорноморець")

Коркішко став справжнім лідером одеського "Чорноморця". Футболіст, якого багато фахівців вже списали, показує, що він ще не сказав свого слова в українському футболі. В матчі проти "Зорі" Коркішко записав на свій рахунок два голи і приніс команді таку важливу перемогу. Тепер третє місце "Зорі" не виглядає таким непохитним.

Максим Третьяков ("Чорноморець")

Третьяков стає справжнім відкриттям чемпіонату. Перший гол одеситів в матчі проти "Зорі" – заслуга саме Третьякова. Максим підібрав м’яч в середині поля і на шаленій швидкості протягнув його до штрафного майданчика суперників, зробив гостру передачу в штрафний майданчик, де на дальній штанзі вже чекав Коркішко.

Нападники

Артем Довбик ("Дніпро")

Артем Довбик починає виправдовувати аванси тренерського штабу "Дніпра", які він отримував протягом сезону. Молодий форвард дніпрян вже вкотре забиває дуже красивий гол за рахунок своїх індивідуальних дій. Цього разу постраждав захист "Ворскли".

Олексій Гуцуляк ("Карпати")

Молодий нападник львівських "Карпат" не часто має змогу виходити на футбольне поле одразу з перших хвилин. Проте наставник львів’ян Олег Дулуб в матчі проти "Волині" знайшов місце в старті і Гладкому, і Гуцуляку. Саме ці два футболісти організували єдиний гол в матчі. Це перший гол молодого гравця після його повернення з "Вільярреалу".

, а також у Viber