УКР РУС

Символічна збірна 26 туру УПЛ

16 травня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна найкращих гравців 26-го туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Голкіпер

Андрій Новак ("Олександрія"). Голкіпер олександрійського клубу провів черговий матч на хорошому рівні та зберіг свої ворота сухими. Суперником "Олександрії" була "Ворскла", відтак роботи у Новака було достатньо, але пробити Андрія так ніхто і не зумів.

Захисники

Станіслав Микицей ("Олександрія"). Гравець, який був фундаментом оборони в матчі проти "Воркли". Микицей виклався у цьому протистоянні на 100 відсотків, що, звичайно, у підсумку принесло бажаний результат.

Ярослав Ракицький ("Шахтар"). Хоч "Шахтар" пропустив 3 голи від "Зорі", все ж Ракицький заслужив бути серед найкращих у 26 турі. Фірмові довгі передачі та небезпечні виконання штрафних ударів Ярослава постійно тримали у напрузі оборону луганчан.

Івіца Жуніч ("Волинь"). Не часто захисникам українських клубів вдається забивати 2 голи за матч. Проте Жуніч зумів оформити дубль у ворота "Говерли". Додамо, що крім активних дій попереду Івіца надійно відіграв також і в захисті, не дозволивши супернику вдихнути на повні груди.

Артем Сухоцький ("Зоря"). Грати проти атаки "Шахтаря" - справа нелегка, проте Сухоцький справився зі своїм завданням на відміно. Артем надійно відіграв в обороні та часто підключався до атакувальних дій луганської команди.

Півзахисники

Нікіта Корзун ("Динамо"). Молодий виконавець відіграв 90 хвилин у дебютному матчі за основну команду. Було помітно, що Корзун дуже старався та усіляко намагався допомогти партнерам. Головне, щоб він продовжував грати із таким вогником в очах, як це було у матчі з "Металістом".

Олександр Яковенко ("Динамо"). Прекрасний матч провів досвідчений хавбек "Динамо". Яковенко з перших хвилин увійшов у гру та запам’ятався тим, що взяв участь у двох голах команди.

Денис Дедечко ("Олександрія"). Дедечко забив переможний гол у ворота своєї колишньої команди та відразу ж мінімально відсвяткував цю подію. Додамо, що Дедечко виглядав на полі справжнім лідером та був невід’ємною частиною команди.

Андрій Тотовицький ("Зоря"). Мабуть, найкращий матч Андрія у сезоні. Тотовицький у поєдинку з "Шахтарем" вийшов на заміну у другому таймі, оформив хет-трик у ворота П’ятова та ще й забив 4-ий гол, хоч його не зарахували. Ідеально.

Нападники

Лукаш Теодорчик ("Динамо"). Форвард киян не має багато ігрового часу, проте коли він на полі, то суперники це відчувають відразу. У матчі з "Металістом" Лукаш відзначився хет-триком, внісши свій вклад у розгром харків’ян.

Анатолій Діденко ("Волинь"). Нападник луцької команди продемонстрував футбол високого рівня, що дозволило йому відзначитися дублем у воротах "Говерли". Крім цього Діденко був одним із найбільш активних на полі та своїми діями мотивував партнерів бігти в атаку.