УКР РУС

Символічна збірна 25 туру УПЛ

9 травня 2016 Читать на русском

Представляємо символічну збірну з найкращих гравців у 25 турі чемпіонату України за версією "Футбол 24".

Воротар

Дмитро Непогодов ("Ворскла"). Голкіпер полтавців не раз рятував ворота у принциповому матчі проти "Зорі". Пропустив гол від Пилипа Будківського, але з розряду тих, що не беруться. Непогодов здійснив чудовий подвійний сейв при розіграші штрафного суперниками.

Захисники

Станіслав Микицей ("Олександрія"). Правий оборонець "українського "Лестера" легко впорався з опонентами і приділяв чимало уваги діям в атаці. Микицей кілька разів загрожував воротам "Говерли" і забив переможний гол команди.

Олексій Дитятьєв ("Ворскла"). Центрбек полтавців щільно грав проти головної ударної сили "Зорі" Будківського. Лише раз, коли Дитятьєву довелось відклеїтись від Будківського "Ворскла" пропустила. Надалі захисник повністю вимкнув опонента з гри.

Іван Зотько ("Металіст"). 19-річний оборонець вже не вперше демонструє високий рівень гри. Окрім стараннього виконання своїх прямих обов'язків Зотько забив неймовірний гол, який став переможним у матчі проти "Чорноморця".

В'ячеслав Шевчук ("Шахтар"). Ветеран "гірників" нечасто грає у нинішньому сезоні. У експерементальному складі "гірників" в матчі з "Карпатами" був найкориснішим гравцем з лінії оборони - ідеально оборонявся і гостро підключався до атак. Саме простріл Шевчука зрізав у свої ворота Гітченко. Другий небезпечний простріл Шевчука також після зрізки ледь не завершився взяттям воріт.

Півзахисники

Марлос ("Шахтар"). Без бразильського майстра атака "гірників" виглядає дуже блякло. Марлос з'явився у матчі з "Карпатами" на полі у другому таймі і перевернув гру на користь "Шахтаря". Забив переможний гол у матчі.

Євген Шахов ("Дніпро"). Під завершення сезону Шахов почав грати стабільно на високому рівні. Саме стабільності не вистачало талановитому хавбеку, аби завоювати місце в основному складі. Чудово читав гру суперника і протидіяв задумам "Волині", а також віддавав класні загострюючі передачі. Відзначився асистом.

Денис Дедечко ("Олександрія"). Досвідчений опорник добре вписався у склад "Олександрії". У грі проти "Говерли" був диригентом гри своєї команди, неодноразово загрожував воротам суперника ударами здалеку, які Денису завжди вдавались на 5 з плюсом.

Джон Руїс ("Дніпро"). Костариканський вінгер у другій половині сезону став абсолютним лідером атакувальної ланки "дніпрян". Швидкий, технічний, націлений на ворота футболіст вкотре забив, а також заробив пенальті, який реалізував Матеус.

Нападники

Денис Васін ("Сталь"). Давно не забивав форвард дніпродзержинців в чемпіонаті України. У поєдинку проти "Олімпіка" Васін розписався у воротах суперника одразу двома голами і приніс перемогу своїй команді.

Густаво Бланко-Лещук ("Карпати"). Фактурний нападник "левів" провів свій найкращий матч у сезоні. Пара центральних захисників "Шахтаря" не розуміла, як виключити Бланко-Лещука з гри і не раз допускла помилки. Аргентинець, в свою чергу, забив красивий гол і кілька разів створював моменти сам для себе, загрожуючи воротам "гірників".