УКР РУС

Символічна збірна 24 туру УПЛ

2 травня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна з найкращих гравців 24 туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Сергій Погорілий ("Металіст"). Воротар харків'ян наразі є ледь не найсильнішою ланкою команди. Погорілий не раз виручив "Металіст", зберігши ворота "сухими" у матчі проти "Олімпіка".

Захисники

Євген Опанасенко ("Зоря"). Правий оборонець чітко зіграв біля власних воріт і неодноразово підключався до атак команди. Забив переможний гол "Зорі" у ворота "Говерли".

Сергій Кривцов ("Шахтар"). Пара центрбеків "гірників" у матчі проти "Динамо" не дала розгулятись Жуніору Мораєсу і нівелювала усю небезпеку від улюблених флангових прострілів і подач киян. Кривцов частіше протидіяв Мораєсу і повністю виключив центрфорварда суперника з гри.

Дмитро Рижук ("Металіст"). Універсальний захисник харківської команди впевнено виглядає і на фланзі, і в центрі. Підключення оборонця на стандарт завершилось взяттям воріт "Олімпіка" і перемогою "Металіста".

В'ячеслав Шевчук ("Шахтар"). Головною заслугою 37-річного латераля "Шахтаря" є еталонна гра проти Ярмоленка у матчі з "Динамо". Ветеран "гірників" не дав лідеру киян продемонструвати свої сильні сторони, від чого катастрофічно страждала вся атака "Динамо".

Півзахисники

Веллінгтон Нем ("Шахтар"). Нечасто бразилець отримує довіру від головного тренера і виходить зі старту. У матчі з "динамівцями" Луческу провів ротацію і дав шанс себе проявити талановитому хавбеку. Нем не підвів - старанно відпрацьовував на оборону і розганяв атаки "Шахтаря". Відзначився красивим голом, продемонструвавши високий рівень техніки.

Євген Шахов ("Дніпро"). Все більше центрхав "дніпрян" завойовує довіру Мирона Маркевича своєю грою. Шахов класно протидіяв гравцям "Сталі", перехоплюючи м'яч і віддавав хороші загострюючі передачі. Відзначився асистом.

Олександр Скляр ("Ворскла"). Опорний хавбек полтавців зіграв важливу роль у перемозі над "Карпатами". Надійно діяв у середній лінії і забив переможний гол, який подарував "Ворсклі" путівку в Лігу Європи.

Едуардо ("Шахтар"). Джокер Луческу, який здебільшого робив гру, виходячи на заміну, провів весь матч проти "Динамо" на прекрасному рівні. Досвідчений бразилець чудово знаходив шпарини у захисті киян і двічі покарав їх за необачність. Дубль у ворота "Динамо" і в цілому продуктивна гра від Едуардо стала запорукою успіху "Шахтаря" в українському Класіко.

Джон Руїс ("Дніпро"). Костариканець розійшовся не на жарт. Вінгер "Дніпра" забиває голи кілька матчів підряд, при чому на будь-який смак. Відзначився переможним м'ячем у грі зі "Сталлю".

Нападники

Пилип Будківський ("Зоря"). Форвард луганців набирає форму перед Євро-2016. Хороший вибір позиції і використання фізичних даних стали головними козирами Будківського у нинішньому сезоні. У матчі проти "Говерли" забив два голи, встановивши клубний рекорд результативності. Однак Пилипу ще слід попрацювати над реалізацєю моментів.