УКР РУС

Символічна збірна 24-го туру УПЛ

19 березня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє символічну збірну за підсумками 24-го туру УПЛ.

Воротар

Юрій Паньків (Олександрія). Юрій грубо помилився, пропустивши від Шведа в ближній кут, але перед тим неодноразово рятував Олександрію від гола. Карпати створювали Паньківу багато проблем, а він їх вирішував – грамотним вибором позиції та хорошою реакцією. Жоден голкіпер у цьому турі настільки не вплинув на підсумковий результат.

Захисники

Євген Чеберко (Зоря). У Зорі молодий футболіст грає на нерідному лівому фланзі оборони, а в символічній збірній закриє праву бровку. Проти Вереса Євген добре відпрацював у двох важливих епізодах. Біля власних воріт у підкаті не дозволив завдати акцентованого удару Кулішу, а згодом на іншому кінці поля прострілив на Громова, який заробив переможний для луганців пенальті.

Микита Бурда (Динамо). Микита закріпився в центрі оборони Динамо. Цього вікенду він щільно грав з футболістами Ворскли, яким декілька разів завадив пробити по воротах Бойка. В одному з моментів вдало прийшов у чужий штрафний майданчик на подачу кутового, де після навісу Циганкова та продовження від Гармаша проштовхнув м'яч у сітку.

Антон Братков (Зірка). Проти Олімпіка оборона кропивничан зберегла свої ворота сухими. Окрім виконання прямих обов'язків, Братков взяв безпосередню участь у переможному голі Зірки. Захисник з центра поля протягнув м'яч не менше 20 метрів і завдав удару в сторону чужих воріт, а Очігава переправив сферу в сітку.

Ісмаїлі (Шахтар). Цього разу з традиційними гострими підключеннями бразильця до атаки не впорався Маріуполь. Ісмаїлі знущався над правим флангом суперника та виконував хороші передачі на партнерів. Бонусом став яскравий гол фулбека в ближній кут, який розпочав розгром у донбаському дербі.

Півзахисники

Віктор Циганков (Динамо). У грі з Ворсклою 20-річний вінгер відповідав не лише за свою гру, а й за гру команди – капітанська пов'язка додала відповідальності. Дві подачі з кутових у його виконанні призвели до голів Бєсєдіна та Бурди, а потім Віктор завдяки своїй настирливості заробив пенальті та реалізував його.

Максим Драченко (Зірка). Ще один капітан, який зробив серйозний вклад у перемогу своєї команди. Проти Олімпіка Драченко виконав значний обсяг чорнової роботи в центрі поля, виграв чимало єдиноборств. Максим намагався регулярно доставляти м'яч у передню лінію Зірки та сам підключався до атак.

Марлос (Шахтар). Повернулася УПЛ – повернувся звичний Марлос. Після провальної гри з Ромою в ЛЧ натуралізований українець відірвався на Маріуполі. Обігрував опонентів на швидкості та з місця, завдавав гострих ударів. Наприкінці першого тайму, вразивши дальній кут, він ефектно завершив сольний прохід, а після перерви чудовим відкриванням під Тайсона взяв участь у третьому голі.

Орест Кузик (Сталь). Лідер атак Сталі приніс своїй команді перемогу над Чорноморцем. "Сталевари" домінували протягом всього матчу, але без красивого результативного удару Кузика могли не дотиснути суперника. Орест протягом всього матчу будував з партнерами комбінації та створював моменти.

Нападники

Мар'ян Швед (Карпати). Швед був мотором львівських атак на володіння Олександрії. Загострював, ліз у дриблінг на кількох опонентів, виходив на ударні позиції. Мар'ян мав достатньо шансів забити, один з яких реалізував. Скористався якісним пасом Вербного, відірвався від Бухала та потужним пострілом у ближній кут врятував для Карпат нічию.

Юрі (Зоря). Бразилький форвард дуже старався організувати гол у матчі проти Вереса, багато працював навіть у складних погодніх умовах. У підсумку він отримав право пробити пенальті та переграв Бандуру з "точки". Юрі приніс луганцям важливу перемогу, яка вивела їх на третє місце, а також покращив жахливу статистику команди щодо реалізації 11-метрових.

Символічна збірна 23-го туру УПЛ