УКР РУС

Символічна збірна 23 туру УПЛ

25 квітня 2016 Читать на русском

До вашої уваги символічна збірна 23 туру української Прем'єр-ліги за версією "Футбол 24".

Воротар

Сергій Погорілий ("Металіст"). Воротар харківського клубу провів неймовірний матч, здійснивши не один сейв у грі проти "Сталі". Заслугу Погорілого в нічийному результаті важко переоцінити.

Захисники

Олег Данченко ("Чорноморець"). Крайній захисник одеситів жорстко і майстерно протидіяв зірковому вінгеру "Шахтаря" Бернарду. Бразильцю не вдавалось обіграти опонента і зіграти на загострення.

Іван Зотько ("Металіст"). Ще один герой харків'ян у матчі проти "Сталі". Юний захисник, який не так давно дебютував у "Металісті" не розгубився і швидко став незамінним оборонцем. Матч проти "Сталі" продемонстрував величезний потенціал 19-річного центрбека.

Євген Хачеріді ("Динамо"). Лідеру оборони киян у матчі проти "Ворскли" довелось стримувати потужного Антона Шиндера. Хачеріді добре впорався із задачею, гарантувавши недоторканість воріт "Динамо".

Андерсон Піко ("Дніпро"). Фактурний латераль розігрався під завершення сезону. Схоже, бразилець нарешті зрозумів вимоги Мирона Маркевича і тепер впевнено діє у кожному матчі, на повну використовуючи свої сильні сторони. У поєдинку проти "Олександрії" Піко забив неймовірний гол у стилі Роберто Карлоса, який у підсумку став переможним.

Півзахисники

Андрій Ярмоленко ("Динамо"). Вінгер киян був ледь не головною загрозою воротам "Ворскли". Фактично лише завдяки індивідуальним діям Ярмоленка "Динамо" створювало гольові моменти і забило м'яч, який виявився чемпіонським.

Сергій Кравченко ("Волинь"). Коли здавалося б немає за що боротись, лучани ще більше додали. "Волинь" неочікувано забрала очки у "Зорі", а дії центрхава "хрестоносців" стали ледь не ключовими у вдалому підсумковому результаті.

Владислав Калітвінцев ("Чорноморець"). Символічно, що саме "динамівець" забив гол у ворота "Шахтаря", чим остаточно перекреслив усі надії "гірників" на боротьбу за чемпіонство на фініші чемпіонату.

Джон Руїс ("Дніпро"). Костариканець додає від матчу до матчу і стає ключовим гравцем атаки "Дніпра". У поєдинку з "Олександрією" відзначився забитим м'ячем.

Нападники

Гегам Кадимян ("Карпати"). Придбання Кадимяна справило найпозитивніший ефект на гру "левів" у атаці. Настирний, швидкий форвард став лідером атак "Карпат". У матчі проти "Говерли" відзначився двома асистами, посприявши історичній перемозі "Карпат" на "Арені Львів".

Дмитро Коркішко ("Чорноморець"). Реактивний форвард "моряків" не давав вільно продихнути обороні "Шахтаря". Саме через Коркішка одесити будували свої контратаки. Нападник мав кілька непоганих моментів, аби відзначитись. "Гірники" заробили дві жовті картки, намагаючись перервати швидкісні рейди Коркішка.